Läpimurto lähellä! TPS-tähti ylistää joukkueen nuorta NHL-lupausta: ”Äärimmäisen taitava pelaaja”

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

HELSINKI. Yksi tulevan Liiga-kauden mielenkiintoisimmista nimistä löytyy TPS:n riveistä.

Tulevalla kaudella turkulaisseuran riveissä viilettää vasta 17-vuotias hyökkääjälupaus Kaapo Kakko, jota ollaan povattu myös ensi kesän NHL-varaustilaisuuden kärkipäähän.

TPS-hyökkääjä Ilari Filppula kokee, että Kakon läpimurto voi tapahtua jo tällä kaudella. Kyseessä on poikkeuksellinen pelaaja, jonka otteita ihastellaan myös seuran sisällä.

– Ehdottomasti näen, että voi onnistua ja uskon, että tulee onnistumaan. Kyseessä on äärimmäisen taitava pelaaja, joka on ikäisekseen poikkeuksellisen kypsä.

– Kaapo pelaa todella valmista lätkää, eikä tulee mitään junnumaisia virheitä. Hän on todella vahva kiekossa ja on ollut todella mukavaa seurata hänen otteitaan. Hän on myös kopissa kovapäinen jätkä ja kova tekemään töitä. Näen hänen kohdallaan todella hyvän tulevaisuuden, Filppula kehui Leijonat.comille Liigan avaustilaisuudessa keskiviikkona.

Nuori huippulupaus nousi TPS:n Liiga-rinkiin jo viime kaudella. Kakko pelasi myös kuusi Liiga-ottelua, joissa maalitili jäi vielä avaamatta.

Tulevalla kaudella vastuu on kuitenkin täysin eri luokkaa. Vuoden valmiimpi TPS-kasvatti on pelannut joukkueen riveissä jo neljä CHL-ottelua, joissa syntyi kaksi maalia.

LUE MYÖS: TOP5: Liigan siirtomarkkinoilla yhä huippunimiä tarjolla – mitä tekee lähes 700 NHL-ottelun konkari?

Miikka Lahtinen, Helsinki
Twitter: @miikka_lahtinen

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?