Tie nousi pystyyn jo alkulohkossa! TPS-tähti kommentoi CHL-pettymystä: ”On siinä positiivistakin, ettei mene pitkälle”

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

TPS:n taival jäi tämän kauden CHL:ssä lyhyeksi, sillä joukkue ei voi edetä enää jatkoon, vaikka pelejä on jäljellä kaksi.

TPS:n kapteenistoon kuuluva Ilari Filppula kommentoi keskiviikkona Liigan avaustilaisuudessa, miksi CHL-taival loppuu lyhyeen. Hyökkääjän mukaan turkulaisten otteissa oli heikoista tuloksista huolimatta myös paljon hyvää.

– Nimenomaan se tulos mätti CHL:ssä. Mielestäni pelattiin hyviä pelejä, mutta oltiin kovin tehottomia ja ehkä sellaiset pelin aikana väkisinkin tulevat huonot hetket maksoivat meille liikaa. Ei pystytty roikkumaan niissä tilanteissa mukana, vaan vastustaja pääsi aina sellaisina hetkinä iskemään pari maalia ja sellainen muuttaa pelin luonnetta.

– Sitten kun meillä oli paikkoja, niin emme pystyneet hyödyntämään niitä. Sellaiseen yleiseen tehottomuuteen kaaduttiin, mutta mielestäni pelattiin paremmin kuin mitä tulos osoitti, Filppula avasi SuomiKiekolle.

Vaikka CHL-kausi päättyikin pettymykseen, voi asiaa tarkastella myös toisesta näkökulmasta. Nyt TPS saa nimittäin keskittyä vain Liigaan.

– Sanotaan niin, että on siinä positiivistakin, että siinä ei mene pitkälle, Filppula näkee.

LUE MYÖS: TOP5: Liigan siirtomarkkinoilla yhä huippunimiä tarjolla – mitä tekee lähes 700 NHL-ottelun konkari?

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?