Jokaisen joukkueen parhaan pistemiehen kantama kultainen kypärä saa seuraa. Red Bullin Läpimurto-kypärä tulee käyttöön perjantaista 28.9. lähtien. Läpimurto-kypärä istutaan jokaisessa joukkueessa parhaan U20-kelpoisen pistemiehen päähän.

Liigan myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa iloitsee uudesta yhteistyökummpanista Liigan verkkosivuilla.

– Red Bull on tehnyt hienoa työtä useiden urheilijoiden ja lajien kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. On ilo saada rakentaa tätä uutta Läpimurto-konseptia heidän kanssaan. Tämän myötä voimme tukea Liigan nuoria lupauksia tuomalla heitä vielä paremmin suuren yleisön tietoisuuteen, Kuosa sanoo.

Mikäli joukkueessa ei ole U20-kelpoista pelaajaa, kukaan ei käytä uutta kypärää. Jos U20-pelaaja on myös joukkueen paras pistemies, hän käyttää Veikkauksen kultaista kypärää. Läpimurto-kypärä siirtyy seuraavaksi parhaalle U20-pistenikkarille.

Lisäksi Liigan nuorista lupauksista tehdään dokumenttisarja. Sarjassa esiintyvät Anttoni Honka, Kaapo Kakko, Mikko Kokkonen sekä Rasmus Kupari.

Kuvan uudesta sinisestä kypärästä pääset katsomaan Liigan verkkosivuilta.

LUE MYÖS: Järisyttävä takaisku! Lähde: Leijonat-konkari ei pysty edes harjoittelemaan – ”Aika TPS:ssä jäämässä lyhyeen”

Liiga

@smliiga
Red Bull on #Liiga’n uusi pääyhteistyökumppani. Yhteistyön ytimessä on uusi nimikkokypärä. Red Bull Läpimurto -konsepti tulee näkymään myös uuden dokumenttisarjan kautta, jossa seurataan nuoria huippulupauksia koko Liiga-kauden ajan.

Lue lisää 👉 bit.ly/2xFY87f