Suomessa pelattuja NHL-otteluita paikan päällä seuranneet komissaari Gary Bettman ja apulaiskomissaari Bill Daly tuntuivat olevan mielissään Helsingin mittelöiden annista. Kommenttien mielenkiintoisin anti suomalaisittain oli se, ettei seuraavia kotimaan kamaralla pelattavia mittelöitä tarvitse odottaa välttämättä kovinkaan pitkää.

– Minä ja apulaiskomissaari Daly olemme mielissämme siitä, että NHL on palannut muutaman vuoden tauon jälkeen Helsinkiin, jossa meidät on otettu aina todella lämpimästi vastaan. Olemme innoissamme näistä kahdesta ottelusta, jotka voimme tarjota Suomen intohimoisille jääkiekkofaneille, Bettman sanoi Helsingissä pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

– Vastaanotto on ollut todella innokas. Esimerkiksi näiden Helsingin otteluiden pääsyliput myytiin loppuun alle viidessä minuutissa. Olemme jo aloittaneet seuraavien vastaavanlaisten otteluiden suunnittelun, komissaari paljasti.

Aleksander Barkovin kipparoiman Florida Panthersin ja Patrik Laineen tähdittämän Winnipeg Jetsin valitseminen Suomessa pelattuihin koitoksiin ei ollut sattumaa.

– On toki selvää, ettei näitä joukkueita valittu tänne sattumalta. On ollut hienoa nähdä viime päivinä, miten kotiin palaavat kiekkosankarit on otettu täällä vastaan, komissaari ilakoi.

Vaikka Panthers kuuluu NHL:n häntäpäähän, sopii Suomessa esiintyneiden joukkueiden osalta mahdollisesti odottaa menestystä vastaisuudessa.

– Florida Panthers ja Winnipeg Jets kuuluvat liigamme taitavimpiin ja dynaamisimpiin joukkueisiin, ja molemmat tekivät hienon nousun sarjataulukossa viime kaudella. Molemmilla organisaatioilla ja niiden faneilla on kovat odotukset tämän kauden suhteen.