Pelisarja NHL 19 tiedotti perjantaina lisänneensä uusimmassa päivityksessään huippusuositun rap-duon JVG:n artistit Jare Brandin ja Ville Gallen uusina hahmoiksi peliin.

JVG:n pojat nähdään globaalisti uudessa NHL Pro-AM -pelimuodossa, mutta heidät löytää myös Franchise-pelimuodosta vapaiden agenttien joukosta.

– Tosi siistiä päästä omalla hahmolla peliin mukaan ja ottaa mittaa kavereiden kanssa kaukalossa. Tuntuu uskomattomalta, Ville Galle hehkutti EA Sportsin tiedotteessa.

– Hahmot ja pelipaidat näyttää niin aidoilta, että tuntuu aika erikoiselta olla tällä tavalla pelin sisällä. Kunnia päästä samaan kaukaloon legendojen ja nykyisten tähtien kanssa, Jare komppasi kaveriaan.

JVG:n musiikki on noussut suureen suosioon Suomessa jääkiekkotapahtumien yhteydessä. Heidän tuotantoaan voi kuulla nykyään myös Pohjois-Amerikassa NHL-kaukaloissa asti.

– JVG on poikkeuksellisen suosittu yhtye Suomessa, ja heidän musiikkinsa tunnetaan myös monessa NHL-hallissa. JVG:stä on muodostunut osa kansainvälistä kiekkokulttuuria, NHL 19 -videopelin luova johtaja William Ho perusteli kaksikon valintaa.