Leijonat.comin lukijoilta ei löydy ymmärrystä Jaroslavl Lokomotivin Artur Kajumovin sekoamiselle.

Nuori venäläishyökkääjä nousi otsikoin sikailtuaan poikkeuksellisella tavalla KHL-ottelussa Jokereita vastaan. Nuori NHL-lupaus taklasi ensin Jesper B. Jenseniä päähän. Tämän jälkeen hän löi tuomaria suoraan naamaan – ja kaiken kruunasi yleisön edessä pullistelu ja tuulettelu.

KHL reagoi tilanteeseen – venäläinen sai tempustaan lopulta 13 ottelun pelikiellon ja noin 5 000 euron sakot.

Tuo rangaistus on Leijonat.comin lukijoiden mukaan auttamatta aivan liian pieni. Snapchatissa pidetyssä gallupissa peräti 91,6 prosenttia piti tuomiota liian kevyenä.

– Tuo on aivan naurettavaa. Tuollaisesta tempusta pitäisi antaa paljon uskottavampia rangaistuksia, eräs kiekkofani ihmettelee.

Usea lätkäseuraava vertaa tilannetta parin vuoden taakse, kun NHL-pakki Dennis Wideman sai 20 pelin rangaistuksen tuomarin jyräämisestä.

– Härskiä ja rumaa! Jos lyöt tuomaria naamaan – oli se vahinko tai ei – pitäisi sinun saada järkyttävä pelikielto, toinen käyttäjä pohtii.

Gallupissa kuultiin myös erilaisia mielipiteitä. 5,4 prosenttia vastaajista piti rangaistusta sopivana. Noin 3,6 prosenttia äänestäjistä oli sitä mieltä, että rangaistus oli liian kova.

LUE MYÖS: Tuntuva pelikielto! Jokerit-pelissä seonnut venäläishyökkääjä tuomittiin sikailustaan

LUE MYÖS: Karmeat seuraukset! Venäläistaituri löi Jokerit-pelissä tuomaria naamaan – uhri joutui sairaalaan

Hyppää mukaan kisoihin ja gallupeihin Snapchatissa – seuraa meitä tunnuksella leijonatcom!