Vahvistus tuli! Auston Matthews solmi jättimäisen jatkosopimuksen – tienaa jatkossa hurjia summia

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews on solminut seuransa kanssa jättimäisen jatkosopimuksen!

21-vuotiaan jenkkisentterin tuore sopimus on kestoltaan 5-vuotinen ja arvoltaan 58,17 miljoonaa dollaria. Kausikohtainen keskipalkka on täten 11,634 miljoonaa dollaria. Sopimuksesta peräti 93% maksetaan allekirjoitusbonuksina ja loput peruspalkkana. Katso alta löytyvästä twiitistä, miten sopimus on rakennettu.

Matthews on pelannut tällä kaudella 38 ottelua tehoin 23+23=46. Mies nousee NHL:n palkkataulukon kakkoseksi heti Edmonton Oilersin Connor McDavidin jälkeen. Kanadalaistähti kuittaa kaudesta keskimäärin 12,5 miljoonaa dollaria.

LUE MYÖS: Näkökulma: Miten Auston Matthewsin tuore jättisopimus vaikuttaa Patrik Laineen tulevaan jatkosopimukseen?