Raimo Helmisen seuraaja tiedossa – Liiga-valmentaja Nuorten Leijonien peräsimeen jo ensi keväänä!

© Kuva: Juha Tamminen

HPK tiedottaa, että joukkueen valmentaja Antti Pennanen siirtyy Nuorten Leijonien päävalmentajaksi keväällä 2020. Siihen asti hän valmentaa hämeenlinnalaisseuraa. Kauden 2019-20 Nuoria Leijonia luotsaa kiekkolegenda Raimo Helminen.

Pennasen sopimus Nuorten Leijonien päävalmentaja kestää huhtikuuhun 2022.

HPK-valmentaja on tyytyväinen uuteen pestiinsä, mutta ei halua mennä asioiden edelle.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään suomalaista jääkiekkoa ja nuoria pelaajia. Turnausvalmentamisen ohella iso osa työstä tapahtuu seurakentällä, mikä motivoi minua suuresti. On myös hienoa päästä täysipainoisesti mukaan kansainvälisen huippukiekon ytimeen. Täytyy kuitenkin muistaa, että nuorten maajoukkueen valmentaminen on tulevaisuutta ja nyt on aika keskittyä täysillä HPK:n kehittämiseen, Pennanen kommentoi HPK:n verkkosivuilla.

Pennanen toimi Nuorten Leijonien apuvalmentajana kaudella 2015-16. Hän nousi myös miesten maajoukkueen valmennusryhmään täksi kaudeksi.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.