Leijonat-legendan kunniaksi lauantaina järjestettävässä muisto-ottelussa nimekäs osallistujakaarti

© Kuva: Ilari Isotalo
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Viime elokuussa 68-vuotiaana menehtyneen Leijonien pitkäaikaisen luottohyökkääjä Lauri Monosen kunniaksi lauantaina Joensuussa järjestettävässä muisto-ottelussa nähdään jäällä todella nimekäs kattaus suomalaisia menneiden vuosien kiekkosuuruuksia.

HIFK:n leirissä kaukaloon luistelevat mm. Veli-Pekka Ketola, Ari Lähteenmäki ja Mika Kortelainen. Kotijoukkueen paidassa nähdään mm. Hannu Kapanen sekä iso kattaus joensuulaislähtöisiä takavuosien nimimiehiä.

Mononen oli Joensuun Kiekko-Poikien kasvatti, joka edusti Suomea kuusissa MM-kisoissa sekä yksissä olympialaisissa tehoin 51+37=88.

Jokipojat julkisti lauantaina kello 16 käynnistyvän muisto-ottelun pelaajalistat verkkosivuillaan. Ottelussa kohtaavat Joensuun Kiekko-Poikien ja Helsingin IFK:n joukkueet.

Kokoonpanot

Kiekko-Pojat: Yrjö Hakulinen, Pekka Hämäläinen, Jussi Jormakka, Hannu Kapanen, Jari Kapanen, Mika Kupiainen, Markku Kyllönen, Jyrki Martikainen, Jarkko Mononen, Tommi Mononen, Jarkko Miinin, Kari Muhonen, Timo Norppa, Seppo Peräoja, Tapio Pohtinen, Seppo Repo, Juha Silvennoinen, Jari Hakkarainen, Tero Väänänen. Valmentaja: Juhani Långström, manageri: Tapio Kauppinen.

HIFK: Veli-Pekka Ketola, Roland Carlsson, Raimo Hirvonen, Mika Kortelainen, Mikko Kurvinen, Kari Laitinen, Ari Lähteenmäki, Harri Rindell, Simo Saarinen, Kai Tervonen, Pekka Tuomisto, Antti Wallin, Iiro Järvi, Tommi Kiviaho. Valmentaja: Heikki Riihiranta, manageri: Pentti Matikainen.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?