Eric Perrinin ura on päättymässä tähän kauteen. Kanadalaishyökkääjä on pelannut pitkällä urallaan 245 NHL-ottelua ja Suomessa 643 Liiga-ottelua. Tuona aikana hän on päässyt pelaamaan useiden huippunimien kanssa.

Nyt, kun upea ura on tulossa päätökseensä, kauniita sanoja tulee monesta suunnasta. NHL-legenda Martin St.Louis muun muassa onnitteli ystäväänsä Twitterissä.

– Onnittelut vanhimmalle ja parhaalle ystävälleni Eric Perrinille hienosta urasta. Yhä 43 vuoden iässä hän on silti voima kentällä. Minua siunattiin, että sain olla hänen rinnallaan sekä jäällä että elämässä. Kiitos Eric, että autoit minua pääsemään tavoitteisiini, St.Louis kirjoitti.

St.Louis valittiin itse hiljaittan Hockey Hall of Fameen. Hän pelasi urallaan yli 1100 NHL-ottelua ja paukutti niissä yli 1000 tehopistettä.

Martin St.Louis

@mstlouis_26
Congrats to my oldest and best friend Eric Perrin on a great career. At 43 he is still a force out there. Was blessed to be along side him both on the ice and in life. Thank you Eric for helping me reach my goals. youtu.be/wnO5atiez5g