Pikkuleijonien MM-avaus Kanadaa muuttui upean alun jälkeen melkoiseksi painajaiseksi, kun Kanada otti huippupelistä pisteet maalein 5-3.

Suomi dominoi ottelun avauserää ja karkasi lyhyessä ajassa kahden maalin johtoon. Kun toinenkin erä alkoi pirteästi, johti Pikkuleijonat peliä parhaimmillaan jo 3-0.

Suomen maalit iskivät Aku Räty, Antti Saarela ja Anton Lundell. Tämän jälkeen peli kääntyi kuitenkin kuin varkain Kanadalle.

Kanukit nousivat muutaman huolimattoman tilanteen seurauksena peliin mukaan. Ryhmä kiri jo toisessa erässä maalin päähän. Lopulta peli kääntyi päätöserässä kahden maalin myötä väkisin Kanadalle.

Suomen ei tarvitse kauaa harmitella tappiota. Joukkue jatkaa pelejään jo perjantaina ottelulla Valko-Venäjää vastaan. Tuo ottelu alkaa kello 20.30.

Suomen lohkotilanne, otteluohjelma ja tuoreet uutiset löydät ERIKOISSIVUILTAMME!