Liigan Kätpät-HPK-finaaleissa kuohuu heti ensimmäisessä ottelussa.

HPK:n Miro Ruokonen taklasi itsensä heti avauserässä suihkuun. Nuori hyökkääjä jyräsi Kärppien Michal Kristofia kyseenalaisella tavalla.

Tuomareiden tuomio oli 5+20 minuutin rangaistus pään tai niskan alueelle kohdistuvasta taklauksesta. Tuomio on herättänyt heti paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa – puolesta ja vastaan.

Moni kiekkojännärion ihmetellyt Ruokosen pommia. Taklaus osui Kristofia selkään. Ja samalla pään alueelle. Samalla osa seuraajista on ihmetellyt, menikö tuomio yli.

Myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä tilanne herättää keskustelua. Hyppää mukaan kuumaan vääntöön tästä.

Somenostoja:

Tuomas Heikkilä ✘

@TuomasHeikkila

Tuomas Heikkilä ✘

@TuomasHeikkila
Tuosta ulosajo? Jep jep... #Kärpät #HPK #Liiga
<-Toki hidastus jäi vähän vajaaksi, koska #mainoskatko, mutta aika kovalta tuomiolta vaikutti. Olisiko 2+10 piisannut? #Kärpät #HPK #Liiga

Laurell 🇫🇮/🇬🇧

@larrenoma
Peli täysin Kerhon hallussa ja sitten Ruokonen vetää aivan järjettömän ja ennen kaikkea täysin tarpeettoman niitin —> ulosajo.

Kärpät tulee tekemään vähintään kaksi maalia tän yv:n aikana. #Kärpät #HPK #Liiga

Ilari Savonen

@ilarisavonen
Ryntäämällä selkään ja päähän kohdistaen. Miro Ruokonen. Huomenta. Kun ei homma pysy lapasessa. #liiga #kärpät #HPK

Perttu Leinonen

@PerttuLeinonen
Ruokonen isoista ovista ulos. Näytti menevän oikein. Nyt niitä maaleja! #Kärpät #Liiga

Joonas Määttä

@Jontse89
Ei moro mikä puhallus Bomanilta. Tosta ulos? Täytyy nähdä toinen kuvakulma, mutta vaikutti melkoiselta vitsi puhallukselta. #liiga #hpk #kärpät