Nuorten maailmanmestaripuolustaja nostettiin NHL:ään – debyytti taalajäillä vielä tekemättä

© Kuva: Juha Tamminen
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

St. Louis Blues saa harjoitusvahvuuteensa suomalaisväriä toisen kierroksen pudotuspelisarjaansa Dallas Starsia vastaan.

Joukkue nosti AHL:ssä ensimmäisen kautensa pelanneen 22-vuotiaan suomalaispuolustaja Niko Mikkolan NHL-joukkueen mukaan maanantaina. Mikkolan lisäksi kutsun sai myös kuusi muuta San Antonio Rampagen pelaajaa. Rampage ei selvinnyt farmiliigan pudotuspeleihin.

Täksi kaudeksi Tapparasta Pohjois-Amerikkaan loikannut Mikkola pelasi ensimmäisellä AHL-kaudellaan 70 ottelua tehoin 2+7=9. 193-senttinen puolustaja kuului Nuorten Leijonien MM-kultaa alkuvuonna 2016 voittaneeseen joukkueeseen. Miehen NHL-debyytti on toistaiseksi tekemättä.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!