Kevään lätkähuuma ilmaiseksi – MM-kisojen kaikki ottelut suorina lähetyksinä

Jääkiekon vuoden 2019 MM-kisat käynnistyvät Slovakiassa perjantaina 10. toukokuuta ja finaali pelataan 26. toukokuuta. Kisahuumaa voit aistia ilmaiseksi netissä NordicBet TV:stä, joka näyttää kaikki MM-kisojen 64 ottelua suorina ja laadukkaina livestream-lähetyksinä asiakkailleen.

MM-kisojen alkusarja jakautuu kahteen lohkoon, joissa molemmissa on kahdeksan joukkuetta. Alkusarjan lohkoista puolivälieriin etenevät lohkojen neljä parasta joukkuetta. Puolivälierissä lohkovoittaja kohtaa toisen lohkon neljänneksi sijoittuneen, lohkokakkonen toisen lohkon kolmannen ja niin edelleen. Voit katsoa kaikki alkusarjan ottelut sekä jatkopelit suorina livestream-lähetyksinä NordicBet TV:stä.

Kaikki MM-kisojen ottelut voi katsoa, kun sinulla on pelitili NordicBetille, ja pelitilillä on vähintään 0,10€. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä NordicBetille, pääset tekemään sen  TÄSTÄ. Ensitalletuksen yhteydessä saat myös 100% talletusbonuksen. Eli jos talletat esimerkiksi 20 euroa, saa pelirahaa 40 euroa.

Näin katsot jääkiekon MM-kisojen ottelut ilmaiseksi

ILMAISET LIVESTREAM-LÄHETYKSET MM-KISOIHIN

NordicBet TV näyttää kaikki MM-kisojen ottelut suorina livestream-lähetyksinä ilmaiseksi asiakkailleen.

Ohjeet:

  1. Siirry NordicBetille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus (saat 100% talletusbonuksen).
  3. Voit nyt katsoa kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, mukaan lukien Leijonien pelit. Sinulla pitää olla tilillä vähintään 0,10€ rahaa, jotta näet pelit.

 

Jääkiekon vuoden 2019 MM-kisojen lohkot

A-lohko

Maa
Kanada
USA
Suomi
Saksa
Slovakia
Tanska
Ranska
Iso-Britannia

B-lohko

Maa
Ruotsi
Venäjä
Tshekki
Sveitsi
Norja
Latvia
Itävalta
Italia

Leijonilla paljon poisjääntejä

Valmistautuminen MM-kisoihin on sujunut Leijonien osalta hieman harmillisissa merkeissä, sillä MM-kisajoukkueesta on jäänyt pois useampi KHL- sekä NHL-pelaaja. Usealla suomalaisella NHL-pelaajalla on esimerkiksi sopimus katkolla, minkä takia heitä ei nähdä kevään MM-turnauksessa. Lisäksi useat ovat jääneet pois loukkaantumisten takia.

Suurimpina NHL-tähtinä kisoista ovat kieltäytyneet hyökkääjät Patrik Laine ja Aleksander Barkov, puolustajat Rasmus Ristolainen ja Sami Vatanen sekä esimerkiksi maalivahti Mikko Koskinen.

Alla Leijonien MM-kisoista poisjääneistä pelaajista tehty joukkue. Suluissa pelaajan joukkue ja sarja, jossa joukkue pelaa.

MV: Mikko Koskinen (Edmonton, NHL), Antti Raanta (Arizona, NHL)

1PP: Rasmus Ristolainen (Buffalo, NHL) – Sami Vatanen (New Jersey, NHL)
2PP: Jyrki Jokipakka (HK Sotshi, KHL) – Olli Määttä (Pittsburgh, NHL)
2PP: Tommi Kivistö (Jokerit, KHL) – Sami Lepistö (Jokerit, KHL)
7P: Juuso Hietanen (Dynamo, KHL)

1HK: Patrik Laine (Winnipeg, NHL) – Aleksander Barkov (Florida, NHL) – Jesperi Kotkaniemi (Montreal, NHL)
2HK: Joel Armia (Montreal, NHL) – Mikko Koivu (Minnesota, NHL) – Teemu Pulkkinen (Dinamo Minsk, KHL)
3HK: Artturi Lehkonen (Montreal, NHL) – Markus Granlund (Vancouver, NHL) – Jussi Jokinen (Kärpät, Liiga)
4HK: Markus Hännikäinen (Columbus, NHL) – Henrik Borgström (Florida, NHL) – Jesse Joensuu (Jokerit, KHL)
13H: Jesse Puljujärvi (Edmonton, NHL)

Tähtiä vilisevät MM-kisat

Suomi ei saa parhaita tähtiään MM-turnaukseen, mutta Slovakian MM-kisoissa nähdään silti rutkasti NHL:n tähtiloistoa. Vedonlyöntiyhtiö NordicBet ei pidä Leijonia voittajasuosikkina kevään turnauksessa. NordicBet tarjoaa Suomen maailmanmestaruudelle kerrointa 16.

Suurimmat voittajasuosikit ovat NordicBetin mukaan Kanada ja Venäjä. Eikä syyttä. Molempien joukkueet pursuvat NHL-tähtiä.

Kandan joukkueesta jäivät pois kirkkaimmat tähdet Sidney Crosby sekä Connor McDavid, mutta pelimiehiä riittää. Puolustuksessa viilettää muun muassa hienon kauden pelannut Ottawa Senatorsin puolustaja Thomas Chabot. Hyökkäyksestä löytyy esimerkiksi Tyler BetruzziSam ReinhartSean Couturier sekä Anthony Mantha.

Venäjä saa kisoihin mukaan hyökkäystaitoa maailman huipulta, kun esimerkiksi Ilya Kovalchuk, Jevgeni Malkin sekä Nikita Kutsherov lähtevät kevään kiekkokarnevaaleihin mukaan.

Huippunimiä vilisee myös Ruotsin ja Yhdysvaltojen kokoonpanoissa. USA:lta löytyy hyökkäyksestä muun muassa Patrick Kane, Jack Eichel sekä James van Riemsdyk. Ruotsilla taas puolustus on kivenkova, sillä kokoonpanosta löytyvät muun muassa Oliver Ekman-Larsson, Erik Gustafsson ja Adam Larsson.

Kevään MM-turnaus pelataan 10.-26.5. Bratislavassa ja Kosicessa, Slovakiassa. Katso kaikki MM-turnauksen ottelut ilmaiseksi NordicBet TV:stä.