Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämä Carolina voittaa, mutta on kriisissä – valmentajalta uskomaton kommentti tilanteeseen

© Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkääjien Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämä Carolina Hurricanes koki Suomen aikaa sunnuntai-iltana  takaiskuja, vaikka se kaatoikin NY Islandersin pudotuspelien toisella kierroksella toistamiseen. Numerot olivat 2-1.

Ottelusarjaa voitoin 2-0 johtava Canes menetti sairastuvalle ykkösmaalivahti Peter Mrazekin, puolustaja Trevor van Riemsdykin (kuvassa) sekä kätensä loukanneen Saku Mäenalasen. Van Riemsdykin osalta koko sesonki lienee paketissa, Mäenalanen on sivussa puolestatoista viikosta kahteen viikkoon.

Kun sivussa ovat jo ennestään hyökkääjistä Andrei Svetshnikov sekä Jordan Martinook, joutuu Hurricanes nyt todelliseen testiin kokoonpanonsa syvyyden suhteen sarjan siirtyessä Carolinaan.

Päävalmentaja Rod Brind’Amour suhtautui tilanteeseen, kenties jonkinlaiseen kriisiin, The Athleticin haastattelussa uskomattomalla tavalla.

– Me vain vitsailimme, että tämä, mitä tapahtuu, on jotain todella outoa.

Joukkue voittaa, vaikka siltä tippuu ukkoja koko ajan. Brind’Amourin asennetta on pakko arvostaa, kun esimerkiksi itsesäälissä kieriskely ei auttaisi nyt tippaakaan.

”Kriisi” on siinä mielessä passeli sana kuvaamaan loukkaantumisia, että Canesin bensa voi loppua pian. Rosterin on pakko laajeta piakkoin ja loukkaantumisia joukkue tuskin enää kestää.

Pudotuspelipelaaminen on kovaa puuhaa.

– Menetämme kavereita. Se (kova työ) antaa kuitenkin mahdollisuuden voittaa joka ilta.

– Kokoonpanossamme on muutamia todella erityisiä pelaajia.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:

Arvaatko, mitä Miro Heiskanen sanoi Dallasin johdolle NHL-uransa alkuaikoina? GM paljasti ja hehkutti: ”Erityinen pelaaja”

Mikko Rantanen ja tulikuuma joukkuekaveri liitävät NHL:ssä – ovat jo historiallisen kovassa iskussa!


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.