Liigassa puolivälieriin asti aiemmin keväällä tiensä raivannut Lukko tiedotti torstaina mm. Twitterissään, että se on hommannut takalinjoilleen lähes kaksimetrisen ruotsalaispakki Robin Pressin, 24. Hän tulee Raumalle Färjestadista 1+1-vuoden sopimuksella.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Ruotsalaispuolustaja Robin Press siirtyy @farjestad_bk 'sta Raumalle 1+1 sopimuksella.

Urheilujohtaja Kalle Sahlstedtin ja 192-senttisen Pressin kommentit ➡️ raumanlukko.fi/uutiset/ruotsa…

Tervetuloa, Robin!

#Lukko #liiga #JokaPäivä

– Robin Press on taitava, isokokoinen rightin puolen pakki. Hän on taistellut Färjestadissa peliajasta ja uskon, että hänellä on kova nälkä päästä murtautumaan joukkueensa pakiston kärkeen, seuran urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedt kertoi 192-senttisestä kivitalosta.

– Pressissä on kokoa ja näköä ja kiekollisesti taitavana pelaajana hänelle voidaan antaa myös ylivoimavastuuta. Olemme seuranneet häntä ja hänen otteitaan tiiviisti ja olemme äärettömän iloisia saadessamme tällaisen pelaajan Lukkoon.

Viime kaudella kotimaassaan pelannut, mutta sitä ennen rapakon takana viihtynyt pakki uskalsi kertoa, mitä hän tuo Raumalle. Press ei todellakaan kierrellyt puhuessaan tulevasta.

– Haluan saada enemmän jääaikaa ja päästä näyttämään, kuinka hyvä jääkiekkoilija olen. Haluan pelata parasta mahdollista jääkiekkoa parhaalla tasolla, ja katsoa minne mahdollisuuteni riittävät. Olen kuullut, että Rauman Lukko on loistava seura itsensä kehittämiseen.

LUE TUOREIMMISTA SIIRTOJUTUISTA MYÖS:

Maajoukkuetähti lähti liigaflopista kesken kauden – koki nyt tylyn kohtalon keskieurooppalaisessa joukkueessa

KHL-joukkueelta kova veto: Hankki kaksi tehokasta leijonatähteä samalla kerralla!