Päättyneellä kaudella Keski-Euroopan monikansallisessa EBEL-sarjassa sekä Ruotsin SHL:ssä torjuneen suomalaismaalivahti Janne Juvosen ura jatkuu Ruotsissa.

Expressen-lehti kertoo 24-vuotiaan maalivahdin vaihtavan Mora IK:n värit Leksands IF:n riveihin. Pohjois-Karjalassa kiekko-oppinsa saanut Juvonen on edustanut urallaan seitsemän kauden ajan myös Lahden Pelicansia, joissa mies torjui neljän viimeisen kauden ajan ykkösvahdin statuksella.

Viime syksynä itävaltalaisen HC Innsbruckin riveihin siirtynyt maalivahti siirtyi vain 10 pelatun pelin jälkeen Mora IK:n paitaan. Kauden päätteeksi SHL:stä juuri Leksands IF:ää vastaan pelatun karsintasarjan jälkeen pudonneessa Morassa miehen vyölle kertyi lopulta 28 ottelua torjuntaprosentilla 92,3.

Juvonen kuului myös Nuorten Leijonien vuoden 2014 MM-kultajoukkueeseen.

LUE MYÖS: HPK menettää jälleen yhden mestarijoukkueensa runkomiehistä – siirtyy toiseen Liiga-joukkueeseen!