NHL-joukkue Carolina Hurricanesissa hyökkäävä Saku Mäenalanen ei ole enää kauaa sairastuvalla, jos on uskominen Ilta-Sanomien kirjeenvaihtaja Sami Hoffrénia.

Mestaruudesta taistelevan joukkueen päävalmentaja Rod Brind’Amourin mukaan voi olla mahdollista, että suomalaishyökkääjä nähdään vielä kesken olevassa Boston Bruins -sarjassa kaukalossa. Mäenalanen oli ollut jo aamujäillä joukkueen mukana.

Sami Hoffrén

@shoffren
Brind’Amourin mukaan voi olla mahdollista, että Saku Mäenalanen nähdään Bruins-sarjassa askissa. Kävi tänään aamulla jäällä.

Alempien ketjujen hyökkääjä loukkaantui vähän ennen vappua. Tuolloin arveltiin, että pelaaja olisi sivussa puolestatoista kahteen viikkoon.

Sekä laiturin että sentterin paikalla viihtyvä pelaaja debytoi NHL:ssä tällä kaudella. Hän iski 34 runkosarjan koitoksessa pinnat 4+4=8, seitsemän pudotuspeliottelua ovat tuoneet toistaiseksi yhden syöttöpisteen.

Carolina taistelee parhaillaan itäisen konferenssin loppuottelussa yhdessä Boston Bruinsin kanssa. Voitot ovat Tuukka Raskille ja kumppaneille 1-0.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:

Tiesitkö? Sebastian Aho latonut maaleja NHL:ssä historiallisen kovaan tahtiin

Suomalaiset valtaavat NHL:n dynastiajoukkueen – seura nappasi jo toisen liigatähden! ”Mennyt vuosittain eteenpäin”

Leijonien MM-kisajoukkueesta viime hetkillä pudotettu puolustaja siirtyy NHL:ään!