Unelmamaali lähellä! Kaapo Kakko ällistytti uudella kikallaan: ”Jotain hienoa pitää aina keksiä!”

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

KOSICE. Leijonien Kaapo Kakko jäi ilman tehomerkintöjä, kun Suomi haki komean 5-0-voiton Iso-Britanniasta MM-kisojen perjantai-illan väännössä.

Vaikka pisteitä ei tullut, ehti nuorukainen ihastuttaa taas uudella kikallaan (katso se tästä). Muun muassa mediajätti TSN ällisteli Kakon yritystä nostaa kiekko Iso-Britannian maalin yli tilanteeseen nousseelle joukkuekaverille.

Upea temppu oli lähellä onnistua. Kakko paljasti, että kikalla oli myös toinen päämäärä, joka oli jopa melko lähellä.

– Tiesin, että siellä oli yksi meidän kaveri menossa maalille. Yritin maalivahdin kypärän kautta iskeä – että olisi pompannut siitä sisään. Jotain hienoa pitää aina keksiä, Kakko virnisti Leijonat.comille.

Muuten peli oli Leijonille kaikkea muuta kuin helppo. Kakko myöntää, että pelkästään puolustamiseen keskittyviä jengejä vastaan pelaaminen on jopa vaikeampaa kuin turnauksen huippumatsit.

– Heillä pitää antaa kehut. Oli hieno nähdä, että jokainen taisteli kyllä tosissaan. He jättivät kaikkensa ja puolustivat kyllä tiiviisti. Ja maalivahtikin otti hienoja koppeja, Kakko kehui.

Oliko vaikea pysyä kärsivällisenä ensimmäisen erän jälkeen?

– Olin valmistautunut siihen. Varmaan moni odotti, että iskisin kolme maalia. Mutta en itse lähtenyt siihen touhuun mukaan.

LUE MYÖS: Leijonien sankarivahti ohitti heti Jack Hughesin MM-kisojen pistepörssissä – nauratti mediaa: ”Olenko mä liian vanha NHL:ään?” 

LUE MYÖS: Kaapo Kakko teki viekkaan kikan MM-kisoissa – NHL-legenda ihastelee: ”En tiedä yrittäisikö erilaisessa pelissä”

LUE MYÖS: Historiallinen voitto! Leijonat murskasi MM-kisojen lilliputin – Suomelle myös huonoja uutisia

Ilari Isotalo, Helsinki
Twitter: @IlariIsotalo

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus