Supertaitava ex-Liiga-tähti vastassa! Leijonapakit varoittavat Ranskan huippunimestä: ”Saa laittaa tossua liikkeelle”

© Kuva: Getty Images

KOSICE. Leijonien pakistossa luutivat Miika Koivisto sekä Jani Hakanpää tuntevat hyvin Ranskan huippuhyökkääjän metkut.

Suomalaiset kohtaavat sunnuntaina Liigasta tutun Charles Bertrandin. Pakkiduo pelasi yhdessä ranskalaisen kanssa viime kaudella, kun Bertrand takoi Kärppien mestaruusvuoden aikana hurjat tehot.

Varsinkin Koivisto tietää hyökkääjän metkut. Hän on nähnyt läheltä ranskalaisen temppuja.

– Pelattiin melkein koko kausi samassa kentässä. Silti on vähän vaikea lukea aina, mitä hän meinaa tehdä. Hän on todella vaikea pideltävä puolustajalle, Koivisto kehuu Leijonat.comille.

– Haastava kaveri. Nopea, taitava ja hyvä laukomaan. Saa laittaa itsekin tossua liikkeelle. Yritän saada pelattua laukauksen pois – eiköhän siitä silloin hyvä tule, Hakanpää komppaa.

Mutta miten ranskalainen pysäytetään? Koivisto ei usko, että hän ehtii jäällä miettimään erityisjuttuja tutulle nimelle. Hakanpää yrittää heittää ainakin pientä vitsiä.

– Saa nähdä, miten kovaa hän menee tänään. Ehtiikö heittämään jotain juttua vai painaako hän vain ohi, leijonajärkäle naurahtaa.

”Hieno ihminen – hymyilee aina”

Bertrand ja leijonapakit ovat ehtineet myös turnauksen aikana vaihtaa kuulumisia. Hakanpää kehuu estoitta tuttua laituria.

– Ollaan oltu yhteydessä. Charles on hieno ihminen ja todella mukava kaveri. Aina hymyileväinen ja positiivinen kaveri – tässäkin ollaan nähty, ollaan vaihdettu kuulumisia ja heitetty vitsiä. Mukava tyyppi.

Sunnuntaina Leijonien pakisto saa olla kuitenkin tarkkana. Huippuhyökkääjällä on varmasti metkut mielessään, kun kiekko tippuu jäähän kello 21.15.

– Hän on todella sähäkkä kaveri. Ja osaa laittaa kiekkoa pussiin, jos saa yhtään tilaa, Koivisto kiteyttää.

LUE MYÖS: Huippuotteet ihastuttavat! Leijonien tehopakki loistaa MM-jäillä: ”Pystyn pelaamaan kovalla tasolla”

LUE MYÖS: Leijonien sentteriongelma on ratkaisu – näillä ketjuilla Suomi lähtee Ranskaa vastaan!

LUE MYÖS: Kädet käyvät! Kiekkolegenda Raimo Helminen piinasi Leijonien huippuvahteja – ”Kummallista katsoa, kun ei syötäkään”

LUE MYÖS: Leijonien NHL-apu kommentoi vammaansa – taustalla USA-pelissä saatu isku: ”Kaikilla on varmasti mielipide siihen”

LUE MYÖS: Surkeita uutisia! Leijonat-hyökkääjän kisat ovat kokonaan ohi

Ilari Isotalo, Kosice
Twitter: @IlariIsotalo

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!