KOSICE. Erikoiset pelikatkot MM-kisoissa ovat tulleet tänä vuonna harvinaisen tutuiksi Slovakiassa.

Leijonien ja Saksan välinen ottelu on keskeytynyt jo kahdesti hajonneen pleksin takia. Syynä on ilmeisesti areenan heikot ripustukset. Esimerkiksi Jere Sallisen avauserän normaali taklaus rikkoi pleksin jopa hämmentävän helposti.

Pleksien hajoilu on ollut kiusallisen yleistä myös muissa otteluissa. Leijonien kanssa samaan aikaan pelattava Tshekki-Sveitsi-ottelu keskeytyi pitkäksi aikaa tismalleen samasta syystä.

Hitaus ihmetyttää

Yksi erikoinen piirre MM-kisoissa on reagointien hitaus. Leijonien ottelussa kesti yllättävän kauan ennen kuin rikkoutunutta pleksiä alettiin edes korjaamaan.

Lopulta kiinnitykset saatiin kiinni. Reagointi tilanteisiin tuntuu olevan silti hämmentävän tehotonta – se on ihmetyttänyt myös faneja sosiaalisessa mediassa. Sallisen taklauksen jälkeisessä tilanteessa kesti minuutteja ennen kuin kukaan edes reagoi tilanteeseen.

Leijonat.com seuraa MM-turnausta paikan päällä. Hyppää kuumaan keskusteluun myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä.

LUE MYÖS: Hulvattomat voitonjuhlat! MM-kisojen lilliputti teki sensaatiomaisen temppun – ”Olemme p*skoja – ja tiedämme sen!”

LUE MYÖS: Jättipaukku! Iso-Britannia pudotti Ranskan MM-kisojen B-sarjaan huikean trillerin päätteeksi

LUE MYÖS: Kaapo Kakon MM-kisoille iso takaisku – tuttu kämppis lähti kotiin: ”Olen yksin – pleikkarikin lähti”

LUE MYÖS: Näkökulma: Tästä Leijonien tahmea ylivoimapeli johtuu – syy ei löydy siniviivalta

LUE MYÖS: Leijonien sankarivahti maiskuttelee nollapelillä – naureskeli yllättävälle tilastofaktalle: ”On se kumma…”

Ilari Isotalo, Kosice
Twitter: @IlariIsotalo