Kaapo Kakon MM-kisoille iso takaisku – tuttu kämppis lähti kotiin: ”Olen yksin – pleikkarikin lähti”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

KOSICE. Leijonien Eetu Luostarisen loukkaantuminen MM-kisoissa vaikuttaa myös suoraan Kaapo Kakon elämään.

Duo ehti olla Leijonien ensimmäisestä MM-leirityksestä asti kämppäkavereina. Nyt tuohon yhteiselämään tuli muutos – Luostarisen kisat päättyivät kesken kaiken jalkavammaan. Samalla myös Kakon kisaelämä meni monella tapaa uusiksi Kosicessa.

– Pleikkarikaveri lähti – ja pleikkari myös, Kakko harmittelee Leijonat.comille.

Lähtö tarkoittaa sitä, että 18-vuotias kiekkotaituri jäi hotellihuoneessaan ilman kaveria. Se on oikeasti iso takaisku – vieraassa maassa hotellissa pyöriminen viikkokausia on huomattavasti mukavampaa, kun vieressä on tuttu kaveri höpöttämässä.

– 


Olen nyt yksin. Ehdin olla monta viikkoa Eetun kanssa samassa huoneessa. Hän alkoi olla jo tuttu kaveri. Nyt pitää yksin pärjäillä, Kakko harmittelee.

Pelien jälkipyykki tärkeä asia

Duo on varsinkin Leijonien pelien jälkeen viettänyt paljon aikaa. Pleikkaripelien ohella hyvä kaveri vierellä auttaa myös pelien jälkipyykissä – sekä onnistumisissa että pettymyksissä.

– Ollaan käyty aiemmin pelit läpi – mitä paikkoja on ollut. Ja miten pelit ovat menneet. Nyt pitää ottaa puhelinyhteys jollekin kaverille, että saa vähän jutella, Kakko avaa.

Kakko kertoo muutenkin viihtyvän paremmin porukassa kuin yksin. Onneksi Suomesta käsin on tullut myös tukea kisojen aikana.

– Viihdyn paljon porukassa. Vietän paljon aikaa Suomessakin kavereiden kanssa.

Nyt pleikkariseura pitää hakea muualta. Kaukalossa Kakko ja kumppanit nähdään tiistaina, kun Leijonat kohtaa Saksan kello 13.15. Leijonat.com seuraa Suomen matkaa MM-jäillä. Hyppää mukaan kuumaan keskusteluun myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä.

LUE MYÖS: Näkökulma: Tästä Leijonien tahmea ylivoimapeli johtuu – syy ei löydy siniviivalta

LUE MYÖS: Leijonien sankarivahti maiskuttelee nollapelillä – naureskeli yllättävälle tilastofaktalle: ”On se kumma…”

LUE MYÖS: Arvokas voitto! Leijonille maukas ”kilpailuetu” ratkaisupeliin – myös lohkovoitto lähellä

LUE MYÖS: Huh, mikä hirmumälli! Leijonajärkäle jyräsi tutun MM-taiturin rajulla tavalla: ”Piti muistuttaa olemassaolostani”

LUE MYÖS: Lohkovoitto todella lähellä! Leijonat nollasi vastustajansa MM-kisoissa

LUE MYÖS: Huippuotteet ihastuttavat! Leijonien tehopakki loistaa MM-jäillä: ”Pystyn pelaamaan kovalla tasolla”

Ilari Isotalo, Kosice
Twitter: @IlariIsotalo

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS