Ruotsin NHL-supertähti paperia! Leijonien sankari yllättyi itsekin unelmavedostaan: ”Lähti niin hyvin!”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

KOSICE. Upeaa turnausta pelaava Sakari Manninen nousi Leijonien sankariksi upealla tavalla, kun Suomi marssi häkellyttävällä tavalla MM-mitalipeleihin Ruotsin kustannuksella.

Leijonat teki melkoisen tempun, kun se kaatoi Ruotsin ällistyttävän iltapuhteen jälkeen maalein 5-4. Koko Suomen sankariksi nousi Manninen, jonka unelmaveto yllätti Henrik Lundqvistin jatkoajalla.

Leijonat.com jututti tuoretta sankaria, joka itsekin naureskeli upealle maalilleen. NHL-supertähti oli tolppien välissä täysin ilman mahdollisuuksia, kun tarkka ja kova veto painui aivan maalin yläkulmaan.

– 
Itsekin yllätyin, että lähti niin hyvin! Jos itsekään ei odota tuollaista, voi olla aika tyytyväinen. Kyllä se ainakin lähelle oli täydellistä laukausta, Manninen tunnelmoi Leijonat.comille.

Voittomaali käynnisti villit juhlat. Tuntui kuin koko Kosicen halli olisi ollut torstaina Leijonien tukena. Yleisön mylvintä voittomaalin jälkeen oli upeaa.

Manninen itse suhtautui jopa yllättävän viileästi tekemäänsä temppuun.

– Hyvä fiilis, että voitettiin. Päästään askel kohti unelmaa. Nyt palauttelut alle ja aletaan kääntää katseita kohti Bratislavaa, Manninen summasi kuin normiottelun jälkeen.

Leijonat jatkaa turnaustaan lauantaina ottelulla Venäjää vastaan.  Leijonat.com seuraa MM-turnausta paikan päällä. Hyppää kuumaan keskusteluun myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä.

LUE MYÖS: Näkökulma: Ruotsalaiset sortuivat ylimielisyyteen – ”yksi kaikkien aikojen huonoimmista” Leijonista koituikin turmaksi 

LUE MYÖS: ”Fiasko!” Leijonille putoaminen shokeeraa Ruotsissa – NHL-supertähden kommentti kertoo paljon

LUE MYÖS: JÄTTIPOMMI! Leijonat lähetti Ruotsin tähtisikermän tylysti kotiin MM-kisoista

 Ilari Isotalo, Kosice
Twitter: @IlariIsotalo

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS