Kuka ihmeen Mörkö-Marko? Leijonien superyllättäjä kummastuttaa ympäri kiekkomaailmaa

© Kuva: Getty Images

Leijonien odottamaton maailmanmestaruus oli sensaatio, joka hakee vertaistaan (lue lisää). Nimet kuten Marko Anttila ja Kevin Lankinen ovat saaneet koko kiekkomaailman sekaisin ja nousseet tuntemattomuudesta koko Suomen sankareiksi.

Etenkin kiinnostus joukkueen kapteenia Anttilaa kohtaan on noussut kuuluisan tilastosivun Eliteprospectsin hakukoneissa äärimmäisen korkealle. Kaksimetrinen ”Mörkö” keräsi viime viikon osalta suurimmat hakutilastot koko sivustolla.

Anttilan profiilia klikkasi jopa 36 950 ihmistä. Kolmen kärkeen mahtui Leijonista myös maalivahti Kevin Lankinen ja joukkueen 18-vuotias kuopus hyökkääjä Kaapo Kakko.

Myös Lankinen keräsi viikon aikana yli 30 000 klikin määrän sivustolla.