Upea läpimurto huipulle! Leijonien kultapakki palkittiin upeasta MM-turnauksesta: ”Iso sulka hattuun”

© Kuva: Ilari Isotalo

HELSINKI. Leijonien takalinjoilla upeat MM-kisat pelannut Mikko Lehtonen nousi viimeistään Slovakian kisojen aikana isomman kiekkoyleisön tietoisuuteen.

Turnauksen MM-kultajuhliin päättänyt pakki oli läpi pelien joukkueensa parhaimmistoa. Hyvä yleispakki johti Leijonien pakistoa erityisesti kiekollisella pelillään. Samalla 25-vuotias Lehtonen nakutti 10 pelissä kovat pistelukemat 1+6=7.

Upeat otteet palkittiin turnauksen päätyttyä, kun Lehtonen valittiin turnauksen tähdistökenttään.

Leijonat.com jututti Jokereissa uutta kautta aloittelevaa Lehtosta, joka muistelee vielä mielellään vielä MM-kisojen tapahtumia.

– Isoin positiivinen juttu oli, että joukkueena voitettiin. Mutta se oli iso plussa, että pystyin pelaamaan tällaisen turnauksen itse. Pelasin urani parasta lätkää maajoukkueessa – toivottavasti se tuo taas uutta nostetta myös ensi kauteen, Lehtonen summaa Leijonat.comille.

Miltä tähdistövalinta tuntui? Lehtonen myöntää, että kansainvälisen median kunnianosoitus maistuu hyvälle – varsinkin, kun vastassa oli hurja määrä NHL-supertähtiä.

– Kyllä se lämmittää. Joku muukin on huomannut, että meni hyvin. Nämä ovat kuitenkin kovia juttuja, jos miettii, millaisia nimimiehiä turnauksessa oli mukana. Ja varsinkin kuinka kovia pakkeja oli vastassa. Se on iso sulka mulle hattuun, pakki summaa.

”Joutunut sanomaan ei”

MM-kullan ratkettua kultaleijonilla ehti olla paljon kiireitä ja juhlittavaa. Lehtonen kertoo päässeensä nyt jo hyvin kiinni normaaliin arkeen.

– Joka paikkaan on kyselty. Mutta olen yrittänyt ottaa tämän viikon jo vähän rauhallisemmin. Tässä on joutunut sanomaan jo ei joihinkin paikkoihin, että saa vähän lepoa ja aikaa rauhoittua. Kesällä tulee varmasti vielä kinkereitä näiden osalta, Lehtonen kertoo.

Nyt alle on tullut jo normaali elämän askareita. Harjoittelua sekä tulevaan kauteen valmistautumista.

– Olen pelannut tennistä ja golfia ja hengaillut kavereiden kanssa. Ihminen tarvitsee kuitenkin vähän muutakin sisältöä elämäänsä. Se on ollut kivaa, Lehtonen kiteyttää.

LUE MYÖS: Joko Mörkö-buumi lähti käsistä? Marko Anttila naureskelee hullulle villitykselle: ”Ihmiset nähneet todella paljon vaivaa”

LUE MYÖS: NHL kiinnostaa! Marko Anttila kommentoi kuumaa siirtospekulaatiota: ”Vielä ei olla soiteltu…” 

LUE MYÖS: Villit voitonjuhlat! Marko Anttila vie MM-pokaalin pihapeliturnaukseen: ”Voittaja saa juoda samppanjat siitä”

LUE MYÖS: Satojen metrien jonot! Jokereiden tuoreet maailmanmestarit saivat aikaan ihmisryntäyksen

LUE MYÖS: Vau! Janne, 27, tatuoi Leijonen Mörkö-Markon ihoonsa: ”Päätös syntyi heti MM-kullan ratkettua”

LUE MYÖS: Mörkö-Markon MM-kisat! 12 syytä – tämän takia Marko Anttilasta kasvoi täysin poikkeuksellinen ilmiö

Ilari Isotalo, Helsinki
Twitter: @IlariIsotalo

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!