Venäjän entisen maajoukkuemaalivahdin vaimo on murhattu, uutisoi venäläinen Baza-sivusto.

Venäläislähteen saamien tietojen mukaan 47-vuotiaan Maksim Sokolovin vanhin poika, Maksim junior, on pääepäiltynä äitinsä murhasta vielä toistaiseksi tuntemattomasta syystä. Tämän jälkeen hän oli yrittänyt myös itsemurhaa. Poika on nyt lääkärien valvonnassa.

Murhasta epäilty Maksim junior, 17, oli löydetty verisenä Sokolovin vaimon vierestä. Paikalla oli ollut myös pikkuveli Arseny, 15, joka oli huutanut paikalle apua. Hän kertoi myös, että hänen veljensä oli tappanut perheen äidin.

Sokolov pelasi mittavan ja komean pelaajauran. Hänet muistetaan maajoukkueen lisäksi muun muassa SKA Pietarista sekä Avangard Omskista. Venäläismaalivahti lopetti uransa vuonna 2013.

Murhatapauksesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.