Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi välitti pari päivää sitten agenttinsa välityksellä seuransa johdolle siirtopyynnön, eikä miestä tulla suurella todennäköisyydellä näkemään Oilers-nutussa ainakaan tulevalla kaudella.

Edmontonin GM Ken Holland tyrmäsi ensin vaatimuksen, mikäli seura ei saa 21-vuotiaasta hyökkääjästään riittävän hyvää vastinetta.

Nyt seurapomo on kuitenkin taipumassa ratkaisuun, jossa suomalaishyökkääjä pelaisi tulevalla kaudella lainalla kotimaan Liigassa! Tämä vaatisi tosin jatkosopimuksen sorvaamista miehelle ennen sitä.

– Olen sinut asian kanssa, Holland kommentoi Ottawa Citizen -lehdelle Puljujärven mahdollista siirtoa Suomeen tulevaksi kaudeksi.

Seurapomon tarkoituksena lienee antaa hyökkääjälle uusi startti Liigassa, jossa tällä olisi mahdollisuus saada uransa jälleen raiteilleen. Tämän jälkeen mies voisi kenties palata Pohjois-Amerikkaan itsevarmuutensa takaisin saaneena ja paria pykälää valmiimpana NHL-pelaajana. Tuossa skenaariossa myös Puljujärven siirtoarvo olisi aivan toista luokkaa nykyiseen verrattuna.

– Hän oli nelosvaraus ja on edelleen vasta 21-vuotias, nuori pelaaja. Toiveeni oli, että saisimme hänet takaisin Oilers-paitaan ja pystyisimme kehittämään hänestä niin hyvän pelaajan kuin mahdollista, Holland kommentoi Puljujärven leirin siirtopyyntöön.

LUE MYÖS: Kolme syytä: tämän takia Kaapo Kakko varataan ensimmäisenä NHL:ään!

LUE MYÖS: Kolme syytä: tämän takia Kaapo Kakko pettyy NHL-varaustilaisuudessa

 

LUE MYÖS: Spekulaatio: Jesse Puljujärvi kaupataan pian NHL:ssä – Carolinaan suomalaistähtien rinnalle?

LUE MYÖS: Kasperi Kapasta viedään todella mielenkiintoiseen osoitteeseen – ura jatkuu isän vanhassa seurassa?

LUE MYÖS: Aleksander Barkoville upeita uutisia – omistaja lupaa: ”Shekkivihko on nyt auki”