Hyökkääjä Kasperi Kapasen tilanteesta on tipahtanut julkisuuteen uutta tietoa.

Toronto Maple Leafs on tiedottanut, että se on tehnyt perustatarjouksen suomalaistaiturilleen sekä Andreas Johnssonille, Michael Carconelle sekä Mitch Marnerille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita vielä sitä, että pöydällä olisi lopullinen sopimustarjous, mutta seurassa jatko näyttää nyt todennäköiseltä.

22-vuotias Kapanen on liitetty aiemmin vahvasti siirtohuhuihin, mutta Maple Leafs ei ole halukas luopumaan suomalaisestaan, jolla on takanaan nousujohteinen vuosi. Kapanen esiintyi kuluneella kaudella erinomaisesti, kun hän saalisti 78 ottelussa tehopisteet 20+24=44.

LUE MYÖS: Arvio: Rantaselle ja Aholle mammuttimaiset NHL-diilit – Laineelle ”vain” 7 miljoonan vuosipalkka

Leafs PR

@LeafsPR
The @MapleLeafs extended qualifying offers today to the following restricted free agents: Michael Carcone, Andreas Johnsson, Kasperi Kapanen and Mitch Marner.