Colorado Avalanchella ja Mikko Rantasella on parhaillaan käynnissä neuvottelut suomalaisen jatkosopimuksesta. Hurjimmissa huhuissa suomalaishyökkääjälle povataan jopa yli 10 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Ja sen Rantanen myös ansaitsisi. Coloradon hyökkäyksestä löytyy ainoastaan kolme tähteä, ykkösketju: Rantanen, Nathan MacKinnon ja Gabriel Landeskog.

Kesäksi seuran GM Joe Sakic sai selvät kotiläksyt: joukkue on erinomainen, mutta hyökkäykseen tarvitaan lisää tähtiainesta. Käytännössä Coloradolla on yhdeksän kolmosketjun pelaajaa, mutta ei ainuttakaan sopivaa tähteä kakkosketjuun.

Sakic ei ole kuitenkaan läksyjään tehnyt ja nyt näyttää pahasti siltä, että edellinen vuosi pitää kerrata uudelleen. GM on nimittäin hankkinut ja hankkimassa Coloradoon yhä vain lisää kolmosketjun statuksen pelaajia.

Mikko Rantasella ja kumppaneilla on jälleen valtava vuori kiivettävänään. Seura täytyisi auttaa jälleen pudotuspeleihin, ja muilta ketjuilta tukea on turha toivoa. Onnistumisia täytyy tulla ketjulle joka ilta.

10 miljoonan dollarin palkkapyyntö ei ole kohtuuton, kun Rantanen tekee seurassa neljän pelaajan työt.

LUE MYÖS: Canadiens-pomo täräytti: Sebastian Aho on hyväksynyt tarjouksen – ”Hän haluaa Montrealiin”

LUE MYÖS: Miljoonatarjous pöydällä! Montreal yrittää kaapata Sebastian Ahon – näin Carolina-pomo kommentoi asiaa

LUE MYÖS: Nyt se tapahtui! NHL-seura teki Sebastian Aholle rahakkaan tarjouksen – Carolina voi menettää ykköstähtensä

LUE MYÖS: Ei ihan odotettua! Asiantuntijat: tällaisen sopimustarjouksen Patrik Laine saa

 

LUE MYÖS: NY Rangers värväsi Venäjän maajoukkuepelurin – hämmästelee Kaapo Kakkoa: ”Katsokaa häntä!”