Seinäjoelta lähtöisin oleva Jesse Rantamäki, 22, (syksyn 2016 arkistokuvassa) pelasi jääkiekkourallaan mm. 22 liigaottelussa edustaen Vaasan Sportia. Mestiksessä pelejä kertyi aikoinaan seitsemän kappaletta Hermeksen sotisovassa.

Jääkiekkoura jäi lopulta kovin lyhyeksi sen loputtua kauteen 2017-18. Sport tiedotti viime kesänä nettisivuillaan, että Rantamäki joutui heittämään hokkarit naulaan terveydellisten syiden vuoksi.

Ex-hyökkääjän urheilu-ura ei sen sijaan ole ohi. Rantamäki edustaa pesäpallon pääsarjassa, eli Superpesiksessä pelaavaa Koskenkorvan Urheilijoita. Esimerkiksi eilen perjantaina ex-kiekkoilija pelasi Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan jokerina.

Urheilun moniosaaja on ollut tällä kaudella kokoonpanossa kaikkiaan 18 Superpesiksen koitoksessa. Hän on lyönyt kesällä yhden kunnarin ja tuonut kolme juoksua. Rantamäen kärkilyöntiprosentti on 32,43.

Koskenkorva keikkuu 14 joukkueen Superpesiksessä viimeistä edellisenä. KoU:n kausi jatkuu sunnuntaina Kankaanpään Mailan vieraana.