KHL-seura julkaisi puhuttavaa materiaalia – uhanalainen eläin mukana harjoituksissa

© Kuva: Ilari Isotalo
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Sosiaalisessa mediassa leviää parhaimmillaan video, jossa KHL-seuran harjoituksissa on mukana tiikerinpentu.

Tiikeri-logolla pelaavalla Amur Habarovsk on julkaissut Twitterissä videon, jossa tiikerinpentu on Amur-maalivahdin sylissä kaukalossa. Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun venäläisseura julkaisee tällaista materiaalia, vaan tiikeri usein joukkueen mukana.

Kyseiset videot ovat saaneet sosiaalisessa mediassa paljon negatiivista palautetta, sillä eläimet – etenkin uhanalaiset sellaiset – kuuluvat luontoon. KHL:n mukaan kyseessä on kuitenkin pelastettu pentu, jolla ei ole perhettä.

Voit katsoa videon alta tai täältä.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus