Lahden Pelicans joutui kokemaan tiistai-iltana murskatappion, kun Vitjaz Podolsk voitti harjoitusottelun peräti maalein 8-1.

KHL-seura sai otteluun lentävän lähdön, kun se karkasi jo reilun neljän minuutin pelin jälkeen kahden maalin karkumatkalle, eikä enää luopunut johtoasemastaan. Toisessa erässä Vitjaz iski neljä maalia ja päätöserässä vielä kaksi lisäosumaa.

– Vastustajan kehonkieli ja rohkeus pelata näkyi kamppailuissa. Siellä oli miesten joukkue vastassa. Ei tässä ole mitään selittelyjä, Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen kommentoi seuran Twitter-tilillä ottelun jälkeen.

Vitjazilla oli ottelussa mukana neljä suomalaista, joista Joonas Nättinen ja Miro Aaltonen onnistuivat maalinteossa. Pelicansin ainokaisesta vastasi puolestaan Hannes Björninen.