Mikko Rantasen seurapomolta yllättävä ilmoitus: jatkosopimusneuvotteluista ei vielä tietoakaan!

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen supertähti Mikko Rantasen jatkosopimusta on saatu odotella jo kuukausien ajan – tuloksetta.

Seuran ja pelaajan välinen keskusteluyhteys on kuitenkin ollut koko kesän ajan täysin jäissä. Suomalaishyökkääjä ei ole saanut seuraltaan ainuttakaan jatkosopimustarjousta, ja asian myöntää nyt medialle myös seuran GM Joe Sakic. Kyseessä lienee kuitenkin puhdas taktiikka, jossa halutaan ensin odotella rauhassa NHL:n muiden rajoitettujen vapaiden agenttien ratkaisuja.

– Meillä ei ole ollut juurikaan keskusteluita varaustilaisuuden jälkeen, mutta harjoitusleiri on tulossa, ja silloin paine kasvaa molempien suunnalla, Sakic vahvisti medialle torstaina.

– Haluamme hänet tänne (Coloradoon) harjoitusleirille. Kukaan ei kaipaa häiriöitä, joten toivottavasti olemme yhteyksissä pikaisesti ja saamme jotain aikaiseksi, Sakic lisäsi The Denver Postille.

– Meillä on tavallaan aika hyvä käsitys siitä, missä mennään. Toivottavasti siitä ei tule niin vaikeaa, kun aloitamme yhteydenpidon pian.

Seurapomolla on yksi toive 22-vuotiaan suomalaisen sopimuksen varalle on.

– En halua tehdä siltasopimusta. Puhuin Mikon kanssa ja olen varma, että hänkin haluaa ennen kaikkea pitkän sopimuksen, Sakic avaa.

Sakic kertoi soittaneensa Rantaselle hiljattain ensimmäistä kertaa sitten juhannuksena järjestetyn varaustilaisuuden, joskaan ei sopimusmielessä.

– En soittanut hänelle neuvotteluiden takia vaan kysyin vain, miten hänen kesänsä on mennyt ja kerroin, että haluaisimme tehdä pitkäaikaisen sopimuksen. Tein sen itseni ja  (Rantasen agentin) Mike Liutin takia. Halusin vain päästä yhteyksiin, Sakic paljastaa.

Nousiaisten oma NHL-tähti iski viime kaudella uransa parhaat tehot, 74 peliä tehoin 87 (31+56).


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.