Täydellinen tarjous? Suomalainen divariseura haluaa Mikko Rantasen – lähestyi NHL-seuraa hulvattomalla tavalla

© Kuva: Getty Images

NHL-tähti Mikko Rantasen sopimustilanne herättää kiinnostusta – yli lajirajojen.

Suomalainen salibandyseura Nousiaisten Ryhti päätti pistää parasta kehiin: paikallisessa 3. divisioonassa pelaava seura on naurattanut sosiaalisessa mediassa tekemällään ihailtavan yksityiskohtaisella offer sheet -tarjouksellaan.

Diili on omistettu suoraan Colorado Avalanchen suuntaan. NHL-seura ei ole päässyt vielä yhteisymmärrykseen suomalaistähden kanssa uudesta sopimuksesta. Ryhti päätti puuttua peliin – ja iskeä pöytään nimensä mukaisesti ryhdikkään paketin.

– Tarjoamme hänelle täyttä kahdeksan vuoden sopimusta. Hänelle on paikka ykkösketjustamme. Tai oikeastaan kakkosvitjasta, sillä valmentajamme pelaa ykköskentässä, Ryhdin tarjouksessa muotoillaan.

Rantasen palkka Nousiaisissa koostuu divariseuroille tutuista eduista. On vielä vaikea arvioida, miten ne maistuvat kiekkotähdelle.

– Maksamme hänelle yhden mailan (arvo maksimissaan 60 euroa, yhden baseball-lippiksen, kolmen kerran hierontalahjakortin (joukkuekaveri Olli hoitaa sen), rajattoman määrän sukkia sekä yhden lounaan kaudessa BK:hon, jos meillä on rahaa jäljellä kaikkien laskujen kanssa.

Siirrossa Colorado Avalanche ei jää tyhjin käsin. Toiseen suuntaan siirtyy varsin maukas setti osaamista.

– Mr. (GM) Joe Sakic, te saatte vanhimman pelaajamme Tommin. Hän on hyvä tyyppi ja hänellä on söpö isukkimaha. Suhteellisen hidas ja huono mailahallinta. Saatte myös Joelin, joka on paras tyyppi keräämään kiekkoja. Hän on nopea, mutta aivojen toiminta on nollissa. Sen lisäksi saatte kassin säbäpalloja. Voitte myydä ne vaikkapa eBayssä.

Ryhdin innokkaaseen sopimustarjoukseen vaikuttaa todennäköisesti Rantasen tausta. Kiekkotähti on kotoisin itse Nousiaisista. Kunta palkitsi kiekkotähden aiemmin nuorten MM-kullasta perustamalla kiekkotähden nimeä kantavan frisbeegolfradan.

LUE MYÖS: Kaapo Kakko haaveilee kovatasoisesta NHL-ketjukaverista: ”Luulen, että olisimme hyviä yhdessä”

Katso koko ohittamaton tarjous tästä:

LUE MYÖS: Mikko Rantasen seurapomolta yllättävä ilmoitus: jatkosopimusneuvotteluista ei vielä tietoakaan!

LUE MYÖS: Leijonavisa: Osaatko nimetä NHL:n tehokkaimmat suomalaiset 2000-luvulla?


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.