Kärpät jatkaa taivaltaan CHL:ssä torstai-iltana, kun joukkue matkaa Ranskaan Grenoblen vieraaksi.

Oululaisryhmä lähtee otteluun kiinnostavin kentällisin: joukkueen ykkösnyrkki on kokenut pieniä muutoksia. Jesse Puljujärvi ja slovakialainen Michal Kristof saavat uuden nimen rinnalleen, kun tshekkitaituri Radek Koblizek hyppää duon rinnalle.

Aiemmin kaksikon kanssa viilettänyt Mika Pyörälä hyppää samalla joukkueen kakkosketjuun. Uusissa ketjussa riittää ainakin kokemusta – Pyörälä pelaa yhdessä Janne Pesonen ja Jussi Jokisen kanssa. Triolla on ikää jo yhteensä 111 vuotta.

”Pappa-ketjun” takana Kärppien kokoonpanossa nähdään myös torstaina kokonaan uusi kasvo. 18-vuotias Tuukka Tieksola hyppää junnuista aikuisten matkaan. Nuori NHL-lupaus pelaa Ranskassa kolmosketjussa Juho Lammikon ja Jari Sailion kanssa.

Suurta yleisöä kiinnostaa varmasti Puljujärven tekeminen. Ison kohinan myötä Ouluun siirtynyt NHL-lupaus on aloittanut CHL:ssä vahvasti – kahden avauspelin jälkeen pistesaldo näyttää lukemia 1+2.

Kärpät-Grenoble alkaa torstaina kello 20.30. Leijonat.com seuraa CHL-kierrosta hetki hetkeltä. Hyppää mukaan tunnelmiin muun muassa Snapchatissa: leijonatcom!