Jonne Virtasen uusi joukkue selvisi? Seurapomo paljasti: ”Ei me taka-askeleita siitä oteta”

© Kuva: Ilari Isotalo

TPS:stä potkut saanut kulttihyökkääjä Jonne Virtanen saattaa löytyä jo nopealla aikavälillä uudesta joukkueesta.

TPS:n naapuriseuran TUTO Hockey urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola paljasti torstaina, että joukkue yrittää aktiivisesti saada Virtasta Mestis-rinkiinsä.

– Ei me taka-askeleita siitä oteta, etteikö me haluttaisi tarjota turkulaisille kiekkofaneille edelleen mahdollisuutta nähdä Jonne Virtasta pelaamassa Turussa jääkiekkoa – ja vielä vähän monivärisemmässä paidassakin, Aittola kertoi Leijonat.comin haastattelussa.

Iltalehti uutisoi, että Virtanen olisi jo ensi viikolla TUTOn mukana harjoituksissa.

– Huhuja on kaikennäköisiä, kun kysymys on kuitenkin turkulaisesta tunnetusta kiekkoilijasta. Keskusteluja on käyty hänen kanssaan, mutta olemme vielä pitkällä siitä tilanteesta, että hän Kupittaalle saapuu – tai puhumattakaan siitä, että hän pelaisi täällä, Aittola avasi tilannetta Leijonat.comille.

Virtanen teki torstaina Twitterissä paljon puhuttaneen ulostulon TPS-potkuistaan.

31-vuotias hyökkääjäjärkäle kertoi tiedotteessaan potkujen syyn olevan ”epäasiallinen käyttäytyminen ja runsas alkoholinkäyttö työtehtävissä”. Virtanen kuitenkin kiisti nämä väitteet osittain.

– Sopimuksen purkamisen syyksi on ilmoitettu epäasiallinen käyttäytymiseni ja runsas alkoholinkäyttö työtehtävissä. Tältä osin totean, että pääasiallinen työtehtäväni on pelaaminen ja harjoittelu. Näissä tehtävissä en ole milloinkaan nauttinut alkoholia tai ollut sen vaikutuksen alaisena, Virtanen kirjoitti.

TUTOn leirissä hämmästeltiin TPS:n radikaalia ratkaisua Virtasen tapauksessa.

– En ole itse ollu siellä paikalla, mutta kuulostaa mun korvaan aika kovalta ratkaisulta (sopimuksen purkaminen). Nyt puhutaan perheellisestä kaverista, joka on urheilija ammatiltaan, niin jokainen voi itse laskea siitä. Jos juhlitaan, niin juhlitaan, jos ollaan töissä, niin sitten ollaan töissä. Mulla ei ole huolta siitä, mitä hän tekee vapaa-ajallaan – eikä se edes oikeastaan kiinnosta minua tai kuulu minulle. Käsittääkseni hän ei ole pelannut jääkiekkoa kännissä, eikä harjoitellut kännissä. Tämä on lopulta hänen ja työnantajan välinen asia, Aittola kommentoi.

LUE MYÖS: Suu puhtaaksi! Jonne Virtanen astui esille – avautuu nyt kohusta: ”Minun on otettava ohjat käsiini”

LUE MYÖS: Missä Jonne Virtasen ura jatkuu? Suomessa muutama vaihtoehto – tässä todennäköisimmät seurat

LUE MYÖS: Ex-huippukiekkoilijalta tiukka kannanotto Jonne Virtasen tapauksen – ”Ei tämäkään omasta mielestä kovin hyvin mennyt”


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.