Patrik Laineen tuoreet kommentit räjäyttivät some-myrskyn: ”Laita pleikkari sivuun ja rupea töihin”

© Kuva: Getty Images

Patrik Laineen tuoreet kommentit Iltalehdelle koskien hyökkääjän tyytymättömyyttä nykyisiin ketjukavereihinsa Winnipeg Jetsissä päätyivät nopeasti myös Pohjois-Amerikan kiekkomedioiden korviin, mikä puolestaan nostatti samantien melkoisen kommenttivyöryn sosiaalisen median kanavissa.

Kiekkoseuraajat kommentoivat Laineen puheita paremmista ketjukavereista mm. TSN:n toimittaja Rick Ralphin Twitter-tilillä kiivaaseen tapaan. Suomalaishyökkääjän puheille riitti niin tukijoita kuin tyrmääjiäkin.

Alla kerättynä muutamia reaktioita Laineen tuoreisiin kommentteihin:

– Hän saa paljon jääaikaa.. ykkösylivoimassa, kakkosketjussa viidellä viittä vastaan. Tässä on kyse hänen egostaan. Laita pleikkari sivuun ja tee kovemmin töitä. Ansaitse minuuttisi.

– Paljon jääaikaa Bryan Littlen rinnalla, joka on syöttänyt 11 hänen 110 maalistaan. Kammottava lukema, kertoo paljon hänen keskushyökkääjästään.

– Jos Laine pelaisi (Mark) Scheifelen ja (Blake) Wheelerin kanssa edes puolen kauden ajan, hänellä voisi olla helposti 40 maalia ja hän neuvottelisi nyt 6×10 miljoonan dollarin sopimuksesta Mitch Marnerin tavoin.

– Eli suomalaisen tavan mukaan kärkiketjun minuutit on saatava ilmaiseksi. Laine on uskomattoman yksiulotteinen pelaaja, enkä usko hänen tuovan paljoakaan lisää Scheifelen ja Wheelerin peliin. Ehkä hänen ja Jessen (Puljujärvi) pitäisi pelata toistensa laidoilla jossain… Suomessa.

Erään kommentoijan mielestä Laineen työmoraali ei yksinkertaisesti riitä kärkikenttiin.

– Hän on liian laiska. Hänellä on joukkueen surkein plusmiinus-lukema. Hän ei ole valmis ykkösketjuun. Hänen pitäisi tehdä töitä yhtä rajusti kuin Mark ja Blake tekevät.

– Myykää hänet heti! Emme halua toista Jacob Trouba -tyyppistä fiaskoa, josta saimme korvauksena pussillisen kiekkoja, eräs fani älähtää.

Laineen jatko Jetsin riveissä alkaakin näyttää päivä päivältä epätodennäköisemmältä.

LUE MYÖS: NHL-toimittajalta hurja paljastus: megatähti Erik Karlssonin kauppaaminen vaihdossa kahteen suomalaiseen oli pienestä kiinni!