Lahdessa nähtiin kuuma kiekoilta, kun Sport yllätti Pelicansin vieraskaukalossa maukkaalla 5-3-voitolla.

Ottelun eniten puhuttanut tilanne nähtiin toisen erän puolivälissä Sportin iskettyä itsensä jo 4-0-johtoon. Kotijoukkueen Taavi Vartiainen sekä vieraiden Erik Riska aloittivat suoraan aloituksesta nykyään harvinaisen nyrkkitappelun.

Tapahtuma puhutti paljon. Osa kiekkofaneista ihmetteli Tyrävisen tilannetta – hyökkääjä oli vetänyt jo pitkän vaihdon. Päävalmentaja Ville Nieminen komensi hyökkääjän varsin selkein ohjein kuitenkin takaisin kaukaloon.

– He (Vartiaisen) ketju jäivät sinne ihan sen takia, koska vetivät niin huonon vaihdon. Saivat jäädä selvittelemään vaihdon kokonaan. Tässä on kaksi päivää taukoa, se oli opetus heille, Nieminen vastasi Telian televisiomassa Liigan lehdistötilaisuudessa.

Samalla Pelicans halusi myös seurana puuttua spekulaatioon. Liiga-seura vakuuttaa, ettei taustalla ollut käskytystä tiputtaa hanskat.

– Haluamme heti alkuunsa korjata virheellisesti leviävän tiedon. Ville Nieminen ei ole käskyttänyt ketään tappelemaan, Pelicans kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Sportin leiristä tilannetta kommentointiin maltilla. Joukkueen päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma ymmärsi tappelun. Hän myönsi, että tilanne hyödytti kotijoukkuetta.

– Se herätti kotijoukkueen. Oliko se sitten Vartiaiselta huono ja väsyneen pelaajan ratkaisu? Ei mun mielestä. Se sai ainakin meidän penkin sekaisin. Riska lähti leikkiin ihan vapaaehtoisesti, Sport-valmentaja muistuttaa.

LUE MYÖS: Rehellistä puhetta! Jussi Jokinen avoimena törkytempustaan – otti yhteyttä heti telottuun pelaajaan: ”Pyysin anteeksi”

LUE MYÖS: Historiallinen voittoputki! Tappara dominoi tällä hetkellä Liigaa – murskasi taas vastustajansa

Voit katsoa tappelun Telian verkkopalvelusta tästä.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Haluamme heti alkuunsa korjata virheellisesti leviävän tiedon. Ville Nieminen ei ole käskyttänyt ketään tappelemaan. #Pelicansfi #liiga