CHL: Pelicans – Yunost 09.10 klo 19:00 | Katso ottelu suorana ja ilmaiseksi

Myös Pelicans aloittaa CHL:n lohkovaiheen loppurypistyksen. D-lohko on neljän kierroksen jälkeen huipputasainen ja kaikilla joukkueilla on vielä mahdollisuus jatkopaikkaan. Keskiviikkona Pelicansin vieraaksi saapuu valkovenäläinen Yunost Minsk. Ottelu alkaa klo 19:00. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi NordicBet TV:stä.

Pelicans ansaitsi otteluistaan Lausannea ja Trineciä vastaan yhteensä viisi pistettä ja on huipputasaisessa lohkossa kolmantena. Ville Niemisen suojattien pelit ovat kaikki olleet tasaisia ja kahdesti ollaan menty jatkoajalle. Liigassa Pelicans suoritti viikonlopun sangen vahvasti ja tuloksena HIFKiä ja KalPaa vastaan oli yhteensä viisi pistettä. Yhdeksän ottelua pelattuaan Pelicans on Liigassa neljäntenä.

Yunostille ei etukäteisarvioissa annettu suuria mahdollisuuksia jatkoon menon suhteen, mutta neljän kierroksen jälkeen joukkueella on vielä kaikki omissa käsissä. Joukkue on napannut kaikki viisi pistettään kotikaukalossa, mutta vieraissa on ollut oleellisesti vaikeampaa. Kotimaan Extraliigassa Yunost on tällä hetkellä neljäntenä.

Pelicansin lohkossa on siis vielä kaikki mahdollista. Voit tarkastaa lahtelaisten iskukyvyn NordicBet TV:n suorasta lähetyksestä. Jätä samalla vaikkapa live-veto sisään ja nauti penkkiurheilusta täysin siemauksin!

Näin katsot Pelicansin pelin ilmaiseksi:

1. Siirry NordicBetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse Pelicansin ottelu
3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.

Katso Pelicansin ottelu ja laita vetoa sisään!

Pelicansin otteluohjelma CHL:ssä:

Pe 30.08. klo 19.00 Pelicans – HC Ocelari Trinec 1-0
Su 01.09. klo 19.00 Pelicans – Lausanne HC 4-5 ja.
Pe 06.09. klo 19.00 HC Ocelari Trinec – Pelicans 5-3
Su 08.09. klo 16.45 Lausanne HC – Pelicans 4-3 ja.
Ke 09.10. klo 19.00 Pelicans – Yunost Minsk
Ti 15.10. klo 19.00 Yunost Minsk – Pelicans