Puolassa kohahduttaneesta pahoinpitelytapauksesta tihkuu ikäviä lisätietoja.

Maan kiekkoliigasta kultiin karuja uutisia, kun suomalaispelaaja Jaakko Turtiaisen kimppuun käyntiin ennen pääsarjaottelua GKS Jastrzebie – GKS Katowice. Kaksi puolalaista löivät lämmittelylenkillä ollutta kiekkoilijaa useamman kerran päähän (lue lisää).

Tapauksesta on napattu jo aiemmin yksi epäilty kiinni: kuten Leijonat.com uutisoi (lue lisää), on kyse 15-vuotiaasta kiekkofanista. Nyt myös toisesta epäilystä on annettu etsintäkuulutus.

Puolan poliisi etsii tapauksesta epäiltyä Paweł Duszyńskia. Hänen taustansa on aiheuttanut melkoisen kohun. Kyseessä on jalkapalloseura GKS Jastrzębien varapresidentti.

Poliisi ei ole saanut Duszyńskia kiinni, joka mediatietojen mukaan piileskelee poliisia tuntemattomassa paikassa. Poliisi reagoi tilanteeseen urheilupomon pysyttyä kymmeniä tunteja pakosalla. Medialle on annettu levitettäväksi epäillyn kuva sekä vihjepuhelinnumero.

Raju tapaus on herättänyt paljon huomiota Puolan mediassa. Poikkeuksellinen pahoinpitely on tuomittu luonnollisesti monelta eri taholta. Puolan jääkiekkoliitto ehti tuomita teon nopealla aikataululla.

LUE MYÖS: IL: Pahoinpidelty suomalaiskiekkoilija paljastaa: lämmittely päättyi nyrkiniskuun – ”He hermostuivat siitä”

LUE MYÖS: Suomalaiskiekkoilija pahoinpideltiin ennen ottelua – seurapomo kommentoi: ”Olen masentunut ja surullinen”