HPK pelaa viimeisen CHL:n lohkovaiheen ottelunsa vieraissa tanskalaista Rungstedia vastaan. HPK:n tilanne jatkopaikan suhteen ei edelleenkään ole omissa käsissä, sillä lohkossa toisena oleva Trinec on kolme pistettä hämeenlinnalaisia edellä. Ottelu alkaa tiistaina klo 20:30. Näet HPK:n ratkaisuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi TV:stä.

Viime kierroksen 2-0 kotivoitto Rungstedista jätti HPK:lle vielä oven raolleen jatkopeleihin. HPK pelasi hyvän ottelun ja nollasi vieraat onnistuneesti. Kolmannessa erässä Antti Pennasen suojateilla oli varaa jo antaa hieman siimaa tanskalaisvieraille, mutta homma pysyi hienosti hallussa koko ajan. Samanlaisella esityksellä voi odottaa iloisia asioita myös vieraspelistä.

Rungsted oli liikkeellä hyvällä asenteella, mutta joukkueen perustaso ei aivan riitä CHL-tasolle. Joukkueen taistelua ei ole palkittu pisteillä lohkovaiheessa ja viiden ottelun maaliero 7-25 kertoo kaiken oleellisen. Tanskassa jääkiekko on nousussa, mutta seurajoukkueiden kansainvälinen menestys antaa vielä odottaa itseään.

HPK:n taistelua pystyt seuraamaan mukavasti TV:n välityksellä. Suora striimi johdattaa sinut pelin päälle ja voit kiskaista live-vedon sisään, jotta saat ottelusta kaiken irti. Suosittelen TV:tä lämpimästi!

Näin katsot HPK:n pelin ilmaiseksi:

  1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja valitse HPK:n ottelu
  3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.

Katso HPK:n ottelu ja laita vetoa sisään!

HPK:n otteluohjelma CHL:ssä:

To 29.08. klo 18:00 HC Plzen – HPK 5-4 ja.
La 31.08. klo 19:00 EV Zug – HPK 3-4 ja.
To 05.09. klo 19:00 HPK – HC Plzen 1-2 ja.
La 07.09. klo 19:00 HPK – EV Zug 1-3
Ti 08.10. klo 19:00 HPK – Rungsted 2-0
Ti 15.10. klo 20:30 Rungsted – HPK