Keskiviikkona Tappara laittaa CHL:n lohkovaiheen pakettiin. Viimeinen ottelu pelataan kotona norjalaista Frisk Askeria vastaan. Norjalaiset ovat lohkon peränpitäjiä ja voitolla Tappara on hyvin vahvoilla jatkopaikan suhteen. Lohkon päätosottelu alkaa Hakametsässä keskiviikkona 16.10. klo 19:00 ja pystyt seuraamaan ratkaisuottelua TV:stä.

Tappara sai viime kierroksella Klagenfurtin kiinni, kun se haki täydet pisteet Frisk Askerilta vieraissa lukemin 1-3. Samalla Jukka Rautakorven suojatit venyttivät CHL-voittoputkensa kolmen ottelun mittaiseksi. Kirvesrintojen syksy on ollut menestys kaikilla rintamilla, sillä joukkue johtaa kotoista Liigaa selkeällä marginaalilla. Keskiviikon otteluun Tappara tulee megasuosikkina.

Frisk Askerille CHL on ollut kova tasonmittaus. Kaikki viisi ottelua ovat päättyneet tappioon varsinaisella peliajalla ja varsinkin maalinteko on osoittautunut näissä otteluissa lähes ylivoimaiseksi tehtäväksi. Norjalaisilla seurajoukkueilla on vielä työtä tehtävänä, sillä ero eurooppalaisiin virkaveljiin on tällä hetkellä sangen iso.

Jos et pääse seuraamaan ottelua Hakametsän lehtereille, ei hätää. TV on mukana tämänkin ottelun tuoksinassa suoralla striimillä. Pistä TV tulille, lyö veto sisään ja ota mukava asento. Penkkiurheilu on parhaimmillaan, kun jännitystä saa ryydittää live-vedoilla.

Näin katsot Tapparan pelin ilmaiseksi:

  1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja valitse Tapparan ottelu
  3. Tililläsi pitää olla rahaa, jotta näet ottelut.

Katso Tapparan ottelu ja laita vetoa sisään!

Tapparan otteluohjelma CHL:ssä:

To 29.8. klo 20.30 KAC Klagenfurt – Tappara 3-2
La 31.8. klo 20.45 EHC Biel-Bienne – Tappara 1-0
Pe 6.9. klo 19.00 Tappara – KAC Klagenfurt 8-3
Su 8.9. klo 19.00 Tappara – EHC Biel-Bienne 1-0
Ti 8.10. klo 19.30 Frisk Asker – Tappara 1-3
Ke 16.10. klo 19.00 Tappara – Frisk Asker