New York Rangersin fanit ovat ottaneet nuoren Kaapo Kakon heti omakseen.

Se käy ilmi myös Madison Square Gardenin fanituotemyynnissä: NHL-seura joutui heti avausviikolla kertomaan kaikkien Kakko-paitojen loppuneen fanituotemyymälöistä.

Moni kiekkofani jäi heti ilman tulokkaan fanipaitaa. Yksi heistä oli 17-vuotias Benji Shokrian, joka päätti odottaa uutta satsia paitoja ja tilata omansa seuraavasta erästä heti kotiinkuljetuksella.

Paita tuli – yllättävän apurin kanssa. Rangers-nuorukainen Kakko toimitti fanin yllätykseksi paidan itse perille. NHL.com on kirjoittanut fanin ja pelaajan kohtaamisesta sympaattisen jutun.

– Se oli epätodellista. Pelaajan tapaaminen on yleisesti hienoa. Mutta pääsin tapaamaan organisaation tulevat kasvot, se oli todella upeaa, Shokria tunnelmoi sarjan sivuilla.

Tuore lauantai-illan avausmaali NHL:ssä tuskin laskee ainakaan Kakko-innostusta New Yorkissa. Suomalaistaituri iski uransa ensimmäisen maalin Rangers-paidassa (katso video).

Shokrian kertoo olleensa itse innoissaan Kakosta jo läpi kesän. Ei ole ihme, että hyökkääjän tapaaminen oli nuorukaisen koko perheelle iso juttu.

– Muistan tämän koko ikäni, kiekkofani tunnelmoi.

LUE MYÖS: Miksi NHL-sensaatio Ville Heinola joutui katsomoon? Winnipeg-valmentaja avaa yllättävää ratkaisua

Katso sympaattinen Kakon ja fanin kohtaaminen tästä:

x - New York Rangers

@NYRangers

x - New York Rangers

@NYRangers
On Opening Night, Kakko’s jerseys sold out so quickly that not every fan was able to snag one.

So today, Kakko himself decided to surprise one lucky fan with one of his own. Stay tuned for 📹.
You can’t always get what you want.

But sometimes when you don’t, Kaapo Kakko shows up at your door and it all works out.