Kaapo Kakon NHL-paidat vietiin New Yorkissa heti käsistä – suomalaistähti yllätti fanin upealla tavalla – ”En unohda tätä koskaan”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin fanit ovat ottaneet nuoren Kaapo Kakon heti omakseen.

Se käy ilmi myös Madison Square Gardenin fanituotemyynnissä: NHL-seura joutui heti avausviikolla kertomaan kaikkien Kakko-paitojen loppuneen fanituotemyymälöistä.

Moni kiekkofani jäi heti ilman tulokkaan fanipaitaa. Yksi heistä oli 17-vuotias Benji Shokrian, joka päätti odottaa uutta satsia paitoja ja tilata omansa seuraavasta erästä heti kotiinkuljetuksella.

Paita tuli – yllättävän apurin kanssa. Rangers-nuorukainen Kakko toimitti fanin yllätykseksi paidan itse perille. NHL.com on kirjoittanut fanin ja pelaajan kohtaamisesta sympaattisen jutun.

– Se oli epätodellista. Pelaajan tapaaminen on yleisesti hienoa. Mutta pääsin tapaamaan organisaation tulevat kasvot, se oli todella upeaa, Shokria tunnelmoi sarjan sivuilla.

Tuore lauantai-illan avausmaali NHL:ssä tuskin laskee ainakaan Kakko-innostusta New Yorkissa. Suomalaistaituri iski uransa ensimmäisen maalin Rangers-paidassa (katso video).

Shokrian kertoo olleensa itse innoissaan Kakosta jo läpi kesän. Ei ole ihme, että hyökkääjän tapaaminen oli nuorukaisen koko perheelle iso juttu.

– Muistan tämän koko ikäni, kiekkofani tunnelmoi.

LUE MYÖS: Miksi NHL-sensaatio Ville Heinola joutui katsomoon? Winnipeg-valmentaja avaa yllättävää ratkaisua

Katso sympaattinen Kakon ja fanin kohtaaminen tästä: