pistää pimeään marraskuuhun piristystä. Uusille asiakkaille on herkkua tarjolla: ensitalletuksen yhteydessä tiskiin lyödään 150% bonus aina 150€ asti. Lisäksi tarjouksen lunastaneiden kesken arvotaan Alfa Romeo -lippalakki tai tuotepaketti.

150% bonus 150 euroon asti tarkoittaa sitä, että bonuksesta saatava maksimihyöty on 150€. Tämän 150€ bonuksen saat, kun teet uutena asiakkaana 100€ talletuksen. Esimerkiksi 20€ talletuksella saat sen sijaan 50€ pelirahaa tilille eli 30€ arvoisen bonushyödyn.

Seuraa ohjeita ja ota tarjous talteen!

Lunasta n tarjous näin:

  1. Avaa tili lle TÄSTÄ.
  2. Tee talletus. 20€
  3. Aktivoi talletusbonus Bonukset-valikon kautta ennen ensimmäistä vetoasi. Tämän jälkeen bonus on käytössäsi.

Lisätietoa tarjouksesta:

Kampanja koskee suomalaisia uusia asiakkaita. Kampanja päättyy 30.11. klo 23:59 CET. Palkintojen arvonta suoritetaan maanantain 02.12 ja voittajiin ollaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Suurin talletus, josta 150% bonuksen saa on 100 euroa. Lue tarkemmat säännöt ja ehdot kampanjasivulta.

Miksi kannattaa pelata lle:

on lätkäfanin valinta: tarjolla on jääkiekkoa kaikissa muodoissaan. Lisäksi löydät muita lajeja, joissa on huomioitu hienosti suomalaisten urheilumaku. n erikoisvedoissa voit valita otteluun haluamasi tulokulman ja ja live-vedothan ovat urheilujännityksen ytimessä.

Livevedoissa n livestriimi hakee vertaistaan: TV:ssä lajien ja liigojen tarjonta on suunnaton. Kun tutustut TV:seen, et tule enää toimeen ilman!

150% talletusbonus hivelee pelikassaasi ihanasti. Älä siis missaa tätä tarjousta, vaan hyppää betsaamisen aallonharjalle n kelkassa!

LUNASTA TARJOUS