HAASTATTELU: Jesse Puljujärvi hyppää nälkäisenä Leijonien ykkösketjuun: ”Pelataan hyvää lätkää”

© Kuva: Ilari Isotalo

Leijonien riveissä nähdään torstaina kiinnostava palaaja, kun Jesse Puljujärvi pelaa Karjala-turnauksessa ensimmäiset pelinsä leijonapaidassa sitten kevään 2017.

Leijonat.com otti 21-vuotiaan hyökkääjän piinapenkkiin – tällä kertaa lukijoiden keksimillä kysymyksillä. Aiheiksi nousivat muun muassa pirteä syksy Liigassa, paluu Leijoniin sekä Karjala-turnauksen saama suuri huomio NHL:n suunnalla.

Puljujärvi itse suhtautuu rauhassa tuleviin peleihin. NHL-kykyjenetsijöiden sekä seurapomojen läsnäolo ei mietitä.

– Hyvin olen suhtautunut. En ole kauheasti miettinyt edes sitä. Pelataan hyvää lätkää ja katsotaan kuin käy, Puljujärvi virnistää Leijonat.comille.

Mainio syksy Kärpissä on maistunut. Puljujärvi kokee saaneensa Liigasta heti niitä asioita, joita halusikin saada vaikeiden NHL-vuosien jälkeen.

– Se oli tavoite, että mennään Liigaan ja pelataan hyvää lätkää. Uskaltaa pelata hyvällä itseluottamuksella ja auttaa joukkuetta voittaa. Nyt ollaan hyvässä suunnassa, Puljujärvi pohtii.

LUE MYÖS: Tiesitkö? Leijonien MM-kultasankarin nimi ihmetyttää – taustalla yllättävä tarina: ”Tarhassa oli samanniminen kiusaaja”

Katso koko haastattelu tästä:


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!