Livestream: Tapparan CHL-matsit ilmaiseksi

CHL: Tappara – EV Zug 12.11. klo 19:00 | Katso ottelu suorana ja ilmaiseksi

Tiistaina Tappara aloittaa CHL:n pudotuspelit. Vastaan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella tulee sveitsiläinen EV Zug. Sveitsiläiset voittivat oman lohkonsa kuittaamalla peleistä neljä voittoa ja kaksi jatkoaikatappiota. Tapparan kotiottelu alkaa Hakametsässä tiistaina 12.11. klo 19:00 ja pystyt seuraamaan ensimmäistä osaottelua NordicBet TV:stä.

Tappara voitti lohkovaiheensa neljä viimeistä ottelua ja nousi lohkosta Klagenfurtin ohi jatkoon. Viimeiset kaksi voittoa tulivat lohkon heittopussista, norjalaisesta Frisk Askerista. Kotoisessa Liigassa Tappara on pelannut hienon syksyn ja johtaa sarjaa ennen niskaan hengittävää Oulun Kärppiä. Tappara on tällä hetkellä vaikea vastus mille tahansa eurooppalaiselle seurajoukkueelle.

EV Zugin lohkovoitto on osoitus joukkueen laadukkuudesta. Zugin lohkossa pelasi myös HPK, mutta Kerho jäi tällä kertaa pudotuspelien ulkopuolelle. Kotimaan sarjassa Zug on taantunut taulukon puoliväliin huonon tulosputken vuoksi. Eroa sarjakärki Zürichiin on jo toistakymmentä pistettä. Suomalaispuolustaja Santeri Alatalo luutii Zugin alakerrassa.

Jos et pääse seuraamaan ottelua Hakametsän lehtereille, ei hätää. NordicBet TV on mukana tämänkin ottelun tuoksinassa suoralla striimillä. Pistä NordicBet TV tulille, lyö veto sisään ja ota mukava asento. Penkkiurheilu on parhaimmillaan, kun jännitystä saa ryydittää live-vedoilla.

Näin katsot Tapparan pelin ilmaiseksi:

  1. Siirry NordicBetin sivuille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja valitse Tapparan ottelu
  3. Tililläsi pitää olla rahaa, jotta näet ottelut.
Katso Tapparan ottelu ja laita vetoa sisään!

Tapparan ottelut CHL:ssä:

To 29.8.    klo 20.30 KAC Klagenfurt – Tappara 3-2
La 31.8.    klo 20.45 EHC Biel-Bienne – Tappara 1-0
Pe 6.9.     klo 19.00 Tappara – KAC Klagenfurt 8-3
Su 8.9.     klo 19.00 Tappara – EHC Biel-Bienne 1-0
Ti 8.10.    klo 19.30 Frisk Asker – Tappara 1-3
Ke 16.10. klo 19.00 Tappara – Frisk Asker 7-3