Huvittava video: Huuhkajien Teemu Pukki kommentoi HIFK:n tulevaa ottelua

© Kuva: Getty Images

Helsingin IFK joutuu perjantaina ison haasteen eteen, kun sen on saatava kotiotteluunsa yleisöä samaan aikaan, kun Huuhkajat pelaa vieressä historiallisesta EM-kisapaikasta.

HIFK on ottanutkin kotiottelunsa mainostamisessa yllättävän konstin käyttöön, sillä seuran mediatiimi on editoinut Huuhkajien Teemu Pukin pressitilaisuuden haastattelu siten, että hyökkääjä kommentoisikin mukamas HIFK:n eikä Huuhkajien tulevaa kamppailua. Hauska video on kerännyt sosiaalisessa mediassa paljon huomiota.

HIFK kohtaa perjantaina kotiottelussaan SaiPan. Ottelu alkaa kello 18.30. Huuhkajat pelaa puolestaan Liechtensteiniä vastaan vain parin sadan metrin päässä jäähallista. Kyseinen ottelu alkaa kello 19.00. Nähtäväksi jää, riittääkö myös Liiga-otteluun runsaasti yleisöä.

Voit katsoa HIFK:n julkaiseman huvittavan videon alta tai täältä.