Syksyllä SaiPassa kolme ottelua pelannut kanadalaissentteri Dante Salituro on palannut jo tovi sitten Lappeenrannasta rapakon taakse Yhdysvaltoihin. Idän Sputnikien pelipaitaa lokakuun alussa kantanut kanadalainen aloittaa seuraavaksi urakkansa jo kauden kolmannessa joukkueessaan.

SaiPassa pisteittä jäänyt (-2) keskushyökkääjä oli muun muassa urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan nimenomaan vahvistus. Eipä ulkolaisia Liigaan yleensä kyllä muulla profiililla hankitakkaan.

– Dantella riittää liigatasolle liikettä, pelikäsitystä ja taitoa. Kaivamamme tiedon ja oman käsitykseni mukaan hän tulee pärjäämään Euroopassa, mutta koska kyseessä on ensimmäinen kausi Liigassa, sisältää sopimus try-outin, Tuomenoksa totesi joukkueen tiedotteessa syyskuun lopulla.

NHL:n supertähti Connor McDavidin kanssa aikoinaan samassa joukkueessa pelannut sentteri luuti SaiPasta palattuaan ensiksi ECHL:ää Indy Fuelin paidassa vain kahden pelin verran pistein 0+1=1. Tuossa joukkueessa taival ei kauaa kestänyt, sillä nyt tie vie saman sarjan Worcester Railersiin.

Tuorein siirto kävi ilmi ECHL Weekin Twitter-tilin päivityksestä. Kyseessä oli treidi-tyyppinen siirto.

LUE MYÖS: Tunteet kuumina! Sebastian Ahon kyseenalainen temppu raivostutti Chicagon supertähdet

LUE MYÖS: Tehottomuus painanut? Patrik Laineelle tärkeä onnistuminen – vinoili NHL-toimittajille: ”Minä olen täällä vain töissä!”

ECHL Week

@ECHLWeek
Trade: @RailersHC acquire F Dante Salituro from @IndyFuel in exchange for future considerations.