IS:n suosittujen manageripelien Liigapörssin ja Hockey GM:n kieltäminen on herättänyt tiistai-iltana sosiaalisessa mediassa runsaasti keskustelua.

Liigapörssi tiedotti tiistaina, että Poliisihallitus on päättänyt kieltää kyseiset manageripelit nykyisessä muodossaan, joten niitä ei voi pelata enää pitkään. Ihmiset ehtivät pelaamaan Liigapörssiä peräti 25 vuoden ajan.

Kovimmille päätös otti luonnollisesti Ilta-Sanomissa, jossa työskentelevä Vesa Rantanen ei jättänyt mielipidettään ilmaisematta.

– Päivän pökerryttävin uutinen on kuitenkin tämä. Perustelut hyvin heikot ja vastoin kaikkien kyseisen pelin tuntevien moraali- ja oikeuskäsitystä. Hämmentävää ja mielivaltaista touhua, Rantanen kirjoitti Twitterissä.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Vesa Rantanen

@vrantanen
Päivän pökerryttävin uutinen on kuitenkin tämä. Perustelut hyvin heikot ja vastoin kaikkien kyseisen pelin tuntevien moraali- ja oikeuskäsitystä. Hämmentävää ja mielivaltaista touhua ⁦@rpajaishallintois.fi/jaakiekko/art-…

Myös urheilun parissa pitkään työskennellyt Aleksi Valavuori oli päätöksestä todella hämillään.

– Ei jumalauta. Rahapelimonopoli rikkoo lakia ja oikeutustaan, toimii laittomasti, on umpikorruptoitunut, sisäpiiri saa avustuksia köyhiltä, valehdellaan ja mitä tästä seuraa? No kielletään taitoon perustuva Liigapörssi. On tää surullista touhua, Valavuori tykitti Twitterissä.

LUE MYÖS: Yllätysuutinen: Poliisihallitus kieltää IS:n Liigapörssin

LUE MYÖS: Somekansa raivona! Poliisihallitus kieltää IS:n Liigapörssin – ”H*lvetin sääntö Suomi – naurettavaa!”

LUE MYÖS: Näitkö? Tulikuuma Jokerit-tähti yritti härskiä maalia – kauden osuma vain senttien päässä

Aleksi Valavuori

@Valavuori
Ei jumalauta. Rahapelimonopoli rikkoo lakia ja oikeutustaan, toimii laittomasti, on umpikorruptoitunut, sisäpiiri saa avustuksia köyhiltä, valehdellaan ja mitä tästä seuraa? No kielletään taitoon perustuva Liigapörssi.

On tää surullista touhua.

is.fi/jaakiekko/art-…
is.fi

Poliisihallitus kieltää IS Liigapörssin

Poliisihallituksen tuoreen päätöksen mukaan IS Liigapörssi ja Hockey GM rikkovat arpajaislakia. Päätös hämmästyttää Sanoma Media Finlandin digipalveluista vastaavaa johtajaa Timo Rinnettä.