Black Fridayn merkeissä peliyhtiö pistää jakoon aivan käsittämättömän kovan bonuksen uusille asiakkaille: saat 10€ euron talletuksella yhteensä 60€ pelirahaa, joten pääset alkutalven vetoihin mukaan yhdellä pikkusetelillä!

Suosittelemme tarttumaan tähän Black Friday -tarjoukseen, sillä hyötysuhde ei tästä enää parane. Kampanja on voimassa 09.12. klo 00:59 asti. Pääset 500% bonariin kiinni seuraavalla tavalla:

  1. Avaa tili ille TÄSTÄ
  2. Talleta vähintään 10 euroa
  3. Mene tilisi Saatavilla oleva bonukset -kohtaan ja lunasta 500 % talletusbonuksesi vedonlyöntiin.

Hyvää pelattavaa joulukuussa!

Joulukuussa Leijonat osallistuu Venäjän EHT-turnaukseen, joka pelataan 12-15. joulukuuta. Näissä otteluissa riittää kosolti jännitettävää ja eri vetomuotoja aina live-vetoihin asti. Kotoinen Liiga pitää tässä vaiheessa taukoa, mutta muuten joulukuun ohjelma on tiukka. Myös Mestiksessä riittää pelejä ja puristeltavaa.

Muista lajeista voi mainita brittifutiksen, jolle vuodenvaihde on perinteisesti kulta-aikaa. Myös talviurheilulajit pyörähtävät kunnolla käyntiin ja antavat urheilufanien viikonloppuihin sisältöä. Joten nyt kannattaa poimia tarjous taskuun ja pistää vedot vetämään!

Lisätietoa tarjouksesta:

Kampanja on voimassa 09.12. klo 00:59 asti. Tarjous koskee Suomessa asuvia uusia asiakkaita. Tarjouksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja in normaaliin vedonlyönnin tervetulotarjoukseen. Pienin 500 % talletusbonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 50 € (10 € talletuksella). Talletus + bonusrahat tulee kierrättää 8 kertaa ennen kotiutusta vähintään kertoimella 1,80 per kuponki. Bonusrahat täytyy kierrättää vedonlyönnissä tai live-vedonlyönnissä. Vain ratkenneet vedot edistävät kierrätysehdon täyttymistä. Järjestelmävedot eivät täytä kierrätysehtoa. Lue tarkemmat ehdot kampanjasivulta.